Spider-Man: Homecoming obsadil dalšího Spider-Mana

Spider-Man: Homecoming obsadil dalšího Spider-Mana | Fandíme filmu
NBC
Vedle Petera Parkera se objeví herec, který si Spider-Mana už jednou zahrál. A obsazen byl také herec, který má pro změnu také další roli v Marvel Universe.

Do neznámé role ve snímku Spider-Man: Homecoming byl obsazen Donald Glover. Zajímavostí je, že Glover si Spider-Mana už v minulosti krátce zahrál. Ale popořadě. Když se vybíral nový představitel hlavní role pro sérii The Amazing Spider-Man, vznikla široká internetová kampaň, která do role chtěla obsadit právě Glovera. Nakonec si Parkera zahrál Andrew Garfield. Glover se jako malý vtípek objevil alespoň v seriálu Community ve Spider-Manově pyžamu. Ten výjev se natolik zalíbil komiksovému autorovi Brianu Michaelu Bendisovi, že mu Donald posloužil jako jedna z inspirací při vytváření Milese Moralese, mladšího Spider-Mana s černou pletí, který v sérii Ultimate Spider-Man nahradil v kostýmu Petera Parkera. Nakonec si Glover Moralese dokonce zahrál, když jej namluvil v několik epizodách animovaného seriálu Ultimate Spider-Man.

Teď byl tedy Donald obsazen také do Homecoming, ačkoliv zatím netušíme koho by měl hrát a jak bude jeho role rozsáhlá. Glover je ve věku, kdy už nemůže hrát někoho z Peterových spolužáků, a tak se spekuluje o tom, jestli si zahraje někoho ze záporáků (Prowler, Rocket Racer) nebo kvůli němu produkce upraví některou ze známých postav. Výrazný je v komiksech například Robbie Robertson, který je Parkerovým mentorem v redakci Daily Bugle. Na stránkách sešitů je postava výrazně starší, ale to by asi tolik nevadilo.

Nejdivočejší je asi teorie, podle které by si mohl Glover zahrát přímo Milese Moralese. V komiksech je Peter Parker starším mentorem mladšího Moralese, tak proč to ve filmu neprohodit. Morales by ani zatím nemusel mít nadpřirozené schopnosti, klidně to může být prozatím jen Peterův známý, kterého radioaktivní členovec pokousá v některém z pozdějších filmů. Líbila by se vám taková varianta? Daleko pravděpodobnější je přitom samozřejmě možnost, že Donald hraje nějakou druhořadou postavu a jeho spider-manovská historie je jen malé zpestření. Kromě seriálu Community herce můžete znát z Marťana nebo třeba z hororu Vzkříšení démona.

Obsazena byla ještě jedna další role. Kenneth Choi si ve filmu zahraje ředitele Peterovy školy, a to přesto, že už v Marvel Universe hraje jinou postavu - Jima Moritu, člena jednotky Howling Comandos, která se objevila v prvním Captainovi America a v seriálu Agents of S.H.I.E.L.D.. Natáčení snímku už brzy začne v americké Atlantě. Na závěr ještě Donald Glover v pyžamu:

Spider-Mana hraje Tom Holland, dále hrají Robert Downey Jr., Marisa Tomei, Michael Keaton, Donald Glover, Zendaya, Laura Harrier, Michael Barbieri a Tony Revolori. Režíruje Jon Watts, scénář napsali John Francis Daley a Jonathan M. Goldstein. Datum české a slovenské premiéry je stanoveno na 6.7. 2017.

Zdroje: THR, Deadline I, II

Spider-Man: Homecoming

07.07.2017 | USA, Německo
Akční, Komedie, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest