Spider-Man: Homecoming: Ve filmu opravdu bude Iron Man

Spider-Man: Homecoming: Ve filmu opravdu bude Iron Man | Fandíme filmu
Robert Downey Jr. je na palubě. Čeká nás neúspěšnější Spider-Man v dosavadních dějinách?

V minulosti se už několikrát spekulovalo o tom, že se ve Spider-Man: Homecoming mohl objevit Iron Man, se kterým Spider-Man stráví nejvíc času už v Captain America: Civil War. Když na to byl před pár dny tázán samotný Iron Manův představitel, Robert Downey Jr., odpověděl laxně: „Možná se stavím. Zatím ještě nemáme kontrakt". V tu chvíli jsme si ještě mohli myslet, že jde jen o společenský bonmot. Jenže teď tři velké hollywoodské zpravodaje nezávisle na sobě potvrzují, že Robert Downey Jr. kontrakt podepsal a skutečně se ve Spider-Man: Homecoming objeví!

Nevíme, kolik prostoru postava dostane, ani to, jestli se objeví pouze v jednom samostatném filmu se Spider-Manem nebo i v nějakém dalším. Každopádně by se na plátně měl ukázat jak Tony Stark v civilu, tak Iron Man! Můžete si také vzpomenout, že podobně Downey mluvil před několika lety. Tehdy také v jedné talkshaw plácnul, že se u Marvelu něco rýsuje a prásk ho, za pár dní z toho byla role v Captain America: Civil War.

Pokud jde o to, jestli se ve Spider-Man: Homecoming objeví nějaké další marvelovské postavy, úplné jasno ještě nemáme, i když se před časem šuškalo, že by se vedle Iron mana mohl stavit i Captain Amerika. Smlouva mezi Sony a Marvelem nijak nespecifikuje, které postavy mohou mezi světem Spider-Mana a zbytkem marvelovského vesmíru přebíhat. Šéf Marvelu, Kevin Feige, nicméně nedávno znovu potvrdil, že Spider-Man je teď součástí jejich pískoviště a koloběh postav není jen možný, ale i vítaný.

Spider-Mana hraje Tom Holland, dále hrají Marisa Tomei, Zendaya, Laura Harrier a Tony Revolori. Režíruje Jon Watts, scénář napsali John Francis Daley a Jonathan M. Goldstein. Datum české a slovenské premiéry je stanoveno na 6.7. 2017.

Zdroje: The Wrap, THR, Variety

Spider-Man: Homecoming

07.07.2017 | USA, Německo
Akční, Komedie, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest