Spider-Man: Homecoming: Nakonec přece s Keatonem

Spider-Man: Homecoming: Nakonec přece s Keatonem | Fandíme filmu
A jaké padouchy máme ve filmu čekat?

Před měsícem se proslechlo, že by si ve Spider-Man: Homecoming mohl záporáka zahrát Michael Keaton. Jen krátce na to jsme se však dozvěděli, že jednání nedopadla. Nové zprávy vrací Keatona opět do hry. Podle Hollywood Reporteru produkce po počátečním Keatonově nezájmu oslovila řadu dalších herců, jen aby se znovu vrátila k Michaelovi. Podle Variety problémy nastaly ve chvíli, kdy produkce najala Roberta Downeyho Jr. a Keatona už si najednou nemohla dovolit.

Teď se podařilo nějakým způsobem přijít s nabídkou, která je pro obě strany přijatelná a vypadá to, že Keatonově obsazení už nic nebrání. Momentálně probíhají závěrečná jednání. Jisté je, že by si dávný představitel hrdinného Batmana měl zahrát záporáka. Kterého, to zatím oficiálně potvrzeno nebylo. Dříve se však mluvilo o tom, že by to měl být Vulture a to tvrdí i nejnovější zpráva serveru Joblo.

Podle Jobla je Vulture hlavním záporákem filmu a jeho létající postroj bude vyrobený ze zbytků technologie Chitauri, kterou se podařilo v New Yorku posbírat po tom, co je tam porazili Avengers. S výrobou speciálního obleku „Supovi“ má pomáhat sekundární padouch – Tinkerer. Tinkerer je geniální inženýr a vynálezce, který v komiksech často pomáhal superpadouchům s jejich plány, i když měl občas také svoje vlastní. Představen byl právě v sešitech Spider-Mana, shodou okolností ve stejném čísle, jako Vulture.

Joblo dále dodává, že Tony Stark (Robert Downey Jr.) bude ve filmu pro Spider-Mana především mentorem a bude mu dodávat nové zlepšováky pro jeho oblek. Už v potitulkové scéně Captaina Ameriky: Civil War jsme mohli vidět některé nové Petrovy hračky a podle všeho by měl Peter dostat také síťová křidélka, i když v komiksech sloužila pouze na okrasu.

Zcela neověřený server Screen Geek potom tvrdil, že by se ve filmu mohl objevit Kingpin, padouch, který v komiksech bojuje často se Spider-Manem, avšak v aktuální hrané verzi vystupuje jako protivník seriálového Daredevila. V současné době to nevypadá, že by se seriálové marvelovské postavy někdy v dohledné době chystaly na filmové plátno a také sám Vincent D’Onofrio, Kingpinův představitel, uvedl, že o ničem takovém nikdy neslyšel a ani si nemyslí, že by se to mohlo někdy v budoucnu stát.

Spider-Mana hraje Tom Holland, dále hrají Robert Downey Jr., Marisa Tomei, Zendaya, Laura Harrier a Tony Revolori. Režíruje Jon Watts, scénář napsali John Francis Daley a Jonathan M. Goldstein. Datum české a slovenské premiéry je stanoveno na 6.7. 2017.

Zdroje: THR, Joblo, Variety, ScreenGeek, Vincent D'Onofrio

Spider-Man: Homecoming

07.07.2017 | USA, Německo
Akční, Komedie, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest