Deadpool: Dvojka potvrzena, tvůrci chtějí Spider-Mana

Deadpool: Dvojka potvrzena, tvůrci chtějí Spider-Mana | Fandíme filmu
Fox oficiálně oznamuje pokračování jednoho ze svých největších hitů a tvůrci se rozpovídali o tom, co všechno bychom ve filmu měli (nebo chtěli) vidět.

Deadpool stál podle oficiálních informací 58 milionů dolarů, takže i kdyby utržil v kinech 200 milionů, dvojky bychom se nejspíš dočkali. Jenže film utržil rovnou 758 milionů! Stal se tak nejúspěšnějším x-menovským filmem i nejúspěšnějším mládeži nepřístupným filmem. O pokračování tedy nemůže být pochyb. Delší dobu víme, že představitel hlavní role, Ryan Reynolds, podepsal smlouvu na několik pokračování, a že scenáristé Rhett Reese a Paul Wernick už hezkých pár týdnů píší scénář.

Teprve teď však studio Fox na Cinema Conu v Las Vegas oficiálně potvrdilo, že se pokračování skutečně chystá. Definitivně byl potvrzen také návrat režiséra Tima Millera. Scenáristé zatím o filmu nesmí mnoho prozradit, nicméně tvrdí, že mají absolutní tvůrčí svobodu a probírají se společně s Millerem a Raynoldsem hromadami nejrůznějších nápadů. Určitě nechtějí pokračování najednou točit za nějaký obří rozpočet. Pořád by se chtěli udržet někde kolem padesáti milionů, pořád platí, že Deadpool musí být především o ústřední postavě. O zlomeném chlapovi, který se snaží nějak prokousat světem. A ten svět rozhodně nebude zachraňovat. Deadpool většinou chce zachránit tak maximálně sám sebe a rozhodně nebude bojovat s mimozemšťany a zvedat města do vzduchu.

Stále také platí, že bychom ve dvojce měli potkat populárního mutanta Cablea. To je poměrně vážný chlap, který se obvykle zaobírá daleko závažnějšími věcmi než Deadpool. A právě jejich rozdílnost je prostředkem ke spoustě zábavy, podobně jako jsme se v prvním filmu smáli Deadpoolovým rozmíškám se skautíkem Colossem. A Cable není jediná populární komiksová postava, kterou by tvůrci chtěli ve filmu vidět. Při propagaci vydání prvního Deadpoola na DVD a Blu-ray se producent Simon Kinberg a režisér Tim Miller rozpovídali o tom, že by strašně moc chtěli vidět společně s Wadem Wilsonem na plátně také Spider-Mana!

Oba dva se prý snaží udržovat dobré vztahy s Marvelem, oba dva skvěle vycházejí s jeho šéfem, Kevinem Feigem. Spolupráce Sony s Marvelem ukazuje, že nic není nemožné a Miller dodává, že různé šílené crossovery měl mezi komiksy vždycky nejradši. Simon Kinberg však vzápětí dodal, že se setkání obou postav ve filmu asi přeci jen nedočkáme. MarvelFoxem (studio, které spravuje všechny x-menovské filmy) mezi sebou mají chladný, až nenávistný vztah a u Spider-Mana se všechno ještě víc komplikuje tím, že práva na něj nedrží Marvel, ale Sony. Takže si asi na setkání dvou borců v červeném nechme zajít chuť.

Datum premiéry Deadpoola 2 zatím nebylo stanoveno, nicméně, Fox má zabookované dva termíny – 6.10. 2017 a 12.1. 2018. Můžeme předpokládat, že jeden z nich dostane právě Deadpool. Všechno, co už o chystaném pokračování filmu víme, najdete v tematickém článku.

Zdroje: SHH, HitFix, Slashfilm

Deadpool 2

18.05.2018 | USA
Akční, Komedie, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest