Spider-Man: Oficiální název potvrzen, logo odhaleno

Spider-Man: Oficiální název potvrzen, logo odhaleno | Fandíme filmu
A co název vůbec znamená? Odpovídá šéf studia Sony.

Asi před dvěma týdny se o tom šuškalo, teď je to oficiální. Příští samostatný Spider-Manův film se bude jmenovat Spider-Man: Homecoming. Studio Sony to potvrdilo na letošním Cinema Conu, kde filmová studia prezentují své chystané produkty provozovatelům kin a novinářům.

Název odkazuje podle šéfa Sony, Toma Rothmana, ke skutečnosti, že je příběh zasazený na střední školu. Tam se v USA často odehrávají tzv. homecoming („návrat domů“) plesy. Buď u příležitosti opětovného shledání absolventů, nebo když se školní sportovní tým vrací z důležitého venkovního zápasu. Takové plesy jsou pro školáky výraznou společenskou událostí. Podvědomě také může návrat odkazovat k návratu Spider-Mana domů k Marvelu, popřípadě upozorňovat na jeho návrat domů po dobrodružství, které zažil v Captain America: Občanská válka společně s Avengery. Neuškodí samozřejmě ani to, že název filmu může zvednout prodeje stejnojmenného komiksu, který však se snímkem nejspíš bude mít jen pramálo společného. Zároveň společně s názvem bylo zveřejněno také logo filmu, které je značně komiksové a můžete si jej prohlédnout dole v galerii.

Spider-Mana hraje Tom Holland, režíruje Jon Watts, scénář napsali John Francis Daley a Jonathan M. Goldstein. Datum české a slovenské premiéry je stanoveno na 6.7. 2017.

Zdroje: Oficiální Facebook, The Wrap

Spider-Man: Homecoming

07.07.2017 | USA, Německo
Akční, Komedie, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest