Spider-Man: Homecoming: Záporák a další obsazené postavy

Spider-Man: Homecoming: Záporák a další obsazené postavy | Fandíme filmu
Komu by se měl Spider-Man postavit ve svém novém samostatném dobrodružství a kdo naopak bude stát na jeho straně - známe hned tři nové herce.

Už notnou dobu víme, že nového Spider-Mana hraje Tom Holland a už v Captain America: Civil War se objeví i nové tetička May v podání Marisy Tomei. Kdo si ale zahraje další postavy v samostatném filmu Spider-Man: Homecoming?

Několik týdnů už je potvrzené, že blíže nespecifikovanou roli si zahraje Zendaya. Hollywoodské zpravodaje se přitom rozcházejí v tom, nakolik má být její role výrazná. Daleko zajímavější však pro většinu fanoušků bude, že záporáka filmu by si mohl zahrát Micheal Keaton! Herec o roli zatím jedná, koho by však měl ztvárnit, to zatím nevíme. Šušká se však o tom, že by mohl hrát Supa (Vulture)! (Nebo minimálně, že by se měl Vulture ve filmu objevit, ať už bude hrát Keaton jeho nebo nějakou jinou postavu).

Populární padouch se měl objevit už v jednom z Raimiho filmů, prozatím ale na svou hranou premiéru stále čeká. V komiksech je Adrian Toomes schopným inženýrem, kterého podrazí jeho obchodní partner. Toomes se v rozhořčení vydá na cestu pomsty a na dránu zločinu. Toomes je postarší muž, avšak vyvinul speciální postroj, který mu dodává hbitost a sílu mladého muže. V jedné populární dějové linii Vulture dokonce ze svých nepřátel vysává jejich mládí. A co je podstatné, jeho postroj má křídla, která mu umožňují létat. Keaton je samozřejmě známý především jako Batman, ale možná si na něj vzpomenete také z nedávného Birdmana, kde taktéž oblékal superhrdinský kostým s ptačími křídly.

Další role si rozdělili Laura Harrier (seriál One Life to Live) a Tony Revolori (Granhotel Budapešť). O Lauře víme, že dostala „důležitou roli“, zato u Revoloriho se hollywoodské zpravodaje v informacích rozcházejí. Podle některých by si měl zahrát Parkerova přítele Manuela, podle jiných naopak někoho, kdo bude Petera ve škole šikanovat. Na závěr doplňujeme, že se můžeme podle šéfa Marvelu Kevina Feigeho ve Spider-Manových filmech těšit na celou řadu postav a to jak již jednou zfilmovaných, tak takových, které se zatím na plátně neobjevily.

Spider-Mana hraje Tom Holland, režíruje Jon Watts, scénář napsali John Francis Daley a Jonathan M. Goldstein. Datum české a slovenské premiéry je stanoveno na 6.7. 2017.


Spider-Man: Homecoming

07.07.2017 | USA, Německo
Akční, Komedie, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest