Nový Spider-Man: Známe název filmu?

Nový Spider-Man: Známe název filmu? | Fandíme filmu
V Sony možná nechtěně odhalili název chystaného filmu.

Nový Spider-Man pořád ještě oficiálně neodhalil, pod jakým jménem bude uvedený do kin. Není však vyloučené, že Sony odhalilo pláštík tajemství nechtěně. Studio si totiž minulý týden zaregistrovalo doménu SpiderManHomecomingTheMovie.com. To ještě nutně nemusí nic znamenat. Studia si domény registrují dnes a denně. Někdy potřebují webovky pro partnerské produkty (videohry apod.), jindy zvažují několik různých titulů a nechtějí, aby jim někdo vyfoukl adresu a jindy zcela záměrně matou veřejnost. Zajímavé je však to, že studio Sony úplně stejným krokem odhalilo světu, že se 23. bondovka bude jmenovat Skyfall. Nicméně připomínáme, že kromě hraného Spider-Mana s Tomem Hollandem v hlavní roli chystá Sony spider-manovský animák a film s Venomem.

Ale co kdyby skutečně šlo o regulérní název filmu? Mohli bychom z něj něco vyčíst? Pokud budeme jenom překládat, znamená homecoming „návrat domů“. A pokud zabrousíme do komiksové historie, vyšel pod názvem Homecoming komiksový příběh, ve kterém se Spider-Man po velké týmové události vrátil do svého rodného New Yorku. Mohl by čerpat film inspiraci právě tady? Peter Parker prožije v Německu Občanskou válku s ostatními Avengery a následně se vrátí domů, aby ve svém kostýmu od Tony Starka prožil své první velké newyorské dobrodružství?

Jinak z dějové linky komiksu asi moc čerpat nejde. Spider-Man v těchto sešitech nosí svůj černý kostým a prozatím se zdá, že Venom půjde na plátně vlastní cestou. Protivníkem je v komikse navíc Lizard a dle dosavadních vyjádření od zástupců Marvelu (který pro Sony film točí) bychom se měli dočkat záporáka zbrusu na plátně dosud nového. Co by naopak na plátně replikovat šlo, je návštěva Avengerů, kterou je Parker v komiksovém příběhu poctěn. Zástupci Marvelu už dříve připustili, že stejně jako jim Sony zapůjčilo Spider-Mana, mohou také oni zapůjčit svým kolegů někoho z Avengerů. A dřívější nepotvrzená šuškanda hovořila o tom, že se ve Spider-Manově příběhu mohl objevit přinejmenším Tony Stark (Robert Downey Jr.).

Zkrátka a dobře, zatím jde o hromadu spekulací. Nicméně i tak – Líbilo by se vám, kdyby příští Spider-Man nesl podtitul Homecoming?

Spider-Man: Homecoming

07.07.2017 | USA, Německo
Akční, Komedie, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest