Nový Spider-Man obsadil ženskou postavu

Nový Spider-Man obsadil ženskou postavu | Fandíme filmu
Spider-Man by chtěl nabrat etnicky rozmanité obsazení.

Po dlouhém tichu obsadil samostatný Spider-Manův film teprve třetího herce. Je jím Zendaya, herečka a zpěvačka, která dosud byla nejvíc obsazovaná v seriálech na Disney Channel. Dvacetiletá herečka je sice ve věku Toma Hollanda, představitele Petera Parkera, nicméně by její role neměla být ve filmu romantická a ani by neměla patřit mezi hlavní postavy. Přesto je její role „klíčová“ a v tuhle chvíli se s ní počítá do případných pokračování. Deadline, který přinesl zprávu jako první, tvrdí, že by se postava mohla jmenovat Michelle, avšak z toho o mnoho moudřejší nejsme, pokud jde o skutečné jméno a ne jen nějaký castingový pseudonym.

V komiksech se totiž objevila jen jedna výraznější Michelle a ta není ve Spider-Manově historii nijak důležitá. Michelle je v sešitech sestrou Peterova kamaráda Vina, chvíli byla Parkerovou spolubydlící, jiskřilo to mezi nimi, ale nikam to nevedlo a Michelle se po čase odstěhovala z New Yorku. Parker se nicméně s Michelle znal pouze v dospělosti, zatímco film se bude odehrávat ve středoškolských letech.

Borys Kit z Hollywood Reporteru dále dodává, že Marvel a Sony se snaží vedlejší role ve filmu obsadit jinými než bělošskými herci. Kupříkladu nejlepšího přítele Petera Parkera by mohl hrát Asiat, pokud se podaří najít vhodného herce.

Zdroje: THR, Deadline, Variety

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest