X-Men: Apokalypsa: 4 jezdci na plakátech a ve featurettu

X-Men: Apokalypsa: 4 jezdci na plakátech a ve featurettu | Fandíme filmu
20th Century Fox
Zobrazit další 3 obrázky
Představitelé poskoků hlavního záporáka hovoří o svých rolích a slibují, že tentokrát budou ještě mocnější.

Je tu nový featurette k X-Men: Apokalypsa (X-Men: Apocalypse), který se soustředí primárně na čtyři jezdce, čtyři Apokalypsovy (Oscar Isaac) věrné, kteří mu pomáhají v jeho misi. A o co Apokalypse usiluje? Video jasně říká, že chce vyhladit lidskou rasu. Takže ještě že jsou tu X-Meni, kterým se tenhle plán tak úplně nezamlouvá. Video také zdůrazňuje informaci, která dříve zůstávala tak trochu na okraji pozornosti – totiž, že Apokalypse zesiluje schopnosti všech svých věrných. Magneto (Michael Fassbender) nebo Storm (nově Alexandra Shipp) by tak měli předvádět větší paseku, než kdykoliv předtím. Daleko důležitější však je, aby se s postavami podařilo nějak zajímavě pracovat po charakterové stránce. Zajímavé bude už třeba jen sledovat, kteří mutanti se k Apokalypsovi přidali proto, že byli zlomení a poddajní, a kteří jednoduše chtěli mít větší moc a stát na straně vítězů. Nových záběrů upoutávka mnoho nenabízí (pokud vůbec nějaké), zato dole v galerii na vás čekají čtyři nové plakáty.

Po globálním hitu X-Men: Budoucí minulost se režisér Bryan Singer vrací s X-Men: Apocalypse. Už od úsvitu civilizace byl uctíván jako bůh. Apocalypse (Oscar Isaac), první a nejsilnější mutant ze světa X-Menů, nashromáždil síly spousty dalších mutantů, stal se nesmrtelným a nezranitelným. Když se probudí po tisíci letech spánku, je ze stavu současného světa rozčarován. Složí tým silných mutantů, ve kterém nechybí demoralizovaný Magneto (Michael Fassbender), aby očistil lidstvo a ustanovil nový řád světa, kterému bude vládnout. Osud světa visí na vlásku, a tak Raven (Jennifer Lawrence) s pomocí Profesora X (James McAvoy) musí vést tým mladých X-Menů, zastavit jejich největšího protivníka a zachránit lidstvo před absolutním zničením.

Dále hrají Nicolas Hoult, Evan Peters, Lucas Till, Rose Byrne, Sophie Turner, Olivia Munn, Kodi Smit-McPhee, Tye Sheridan, Lana Condor, Alexandra Shipp, Josh Helman, Tómas Lemarquis, Rochelle Okoye a Ben Hardy, Režíruje Bryan Singer, scénář napsali Michael Dougherty, Dan Harris Simon Kinberg. Česká premiéra je stanovena na 19.5. 2016.

Zdroj plakátů: Oficiální Facebook

X-Men: Apokalypsa

27.05.2016 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 4

X-Men: Apokalypsa: 4 jezdci na plakátech a ve featurettu | Fandíme filmu X-Men: Apokalypsa: 4 jezdci na plakátech a ve featurettu | Fandíme filmu X-Men: Apokalypsa: 4 jezdci na plakátech a ve featurettu | Fandíme filmu X-Men: Apokalypsa: 4 jezdci na plakátech a ve featurettu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest