X-Men: New Mutants jako film pro mládež

X-Men: New Mutants jako film pro mládež | Fandíme filmu
A známe potenciální obsazení několika nových postav.

Jedním z chystaných x-menovských projektů jsou také New Mutants, což je v komiksech populární spin-off X-Menů, ve kterém Profesor X vytrénuje novou třídu hodně mladých mutantů. Scénář filmu momentálně připravují režisér Josh Boone společně s Knatem Gwaltneyem. Podobně jako v případě Deadpoola by opět mělo jít o film, který bude mít svou vlastní atmosféru a nabídne svět mutantů z trochu jiného úhlu pohledu. New Mutants by stylem měli hodně připomínat filmy a knihy pro mládež, které je momentálně populární zastřešovat marketingovým termínem „Young Adult“. Do téhle kategorie vedle fantastiky pro mládež (Divergence, Hunger Games) spadají také romance pro mládež, jako Zůstaň se mnou nebo Hvězdy nám nepřály, film, který režíroval právě Josh Boone.

Producent Simon Kinberg prozradil, že film určitě představí celou řadu mutantů, které jsme zatím na plátně neviděli, ale je pravděpodobné, že uvidíme i několik známých tváří. Když byl Kinberg tázán konkrétně na mutantku známou jako Magik, jen se usmál a odvětil, že je to skvělá role a bylo by vynikající pro takovou roli hledat herečku.

A možná už se našla. Podle serveru HitFix byla do role Illyany „Magik“ Rasputin obsazena Anya Taylor-Joy, která na sebe skvěle upozornil v letošním hororu Čarodějnice. V komiksech se postava dokáže teleportovat a procházet paralelní dimenzí, známou jako Limbo. Je také kouzelnice, magii studovala u Storm, nosí magickou zbroj a ohání se začarovaným mečem. Je to mladší sestra Colosssa.

Druhou obsazenou postavou je údajně Rahne Sinclair alias Wolfsbane. Tu by si měla zahrát Maisie Williams, známá jako Arya ze Hry o trůny. Rahne pochází ze Skotska a dokáže se podobně jako vlkodlak transformovat ve vlka. Přeměnu má obvykle pod kontrolou, ale tu a tam ji ovládnout zvířecí instinkty. Byla vychovaná v silně věřící domácnosti, a tak se stydí, když během přeměn zažívá radost a je nesvá v přítomnosti čarodějnice Magik.

Dále by měli být obsazeni také Cannonball (původně se měl objevit už v X-Men: Budoucí minulost, ale nakonec jeho místo zaujal Quicksilver), Sunspot (v X-Men: Budoucí minulost jej hrál Adam Canto, ale má být přeobsazen) a Mirage. James McAvoy se má vrátit jako Profesor X a Alexandra Shipp jako Storm. Celého filmu se podle serveru HitFix můžeme dočkat už v roce 2018.

Háček je pouze v tom, že podle serveru Nerdist studio Fox informace HitFixu popírá. Nebylo by to poprvé ani naposledy, kdy by studio předčasně odhalené informace zapřelo, ale zatím tedy berte zprávu o obsazení s určitou dávkou nadhledu. O apríl se nejedná, zpráva se objevila už včera.

Zdroje: IGN, HitFix, Nerdist

Noví mutanti

28.08.2020 | USA
Akční, Sci-Fi
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest