X-Men: Apocalypse: Nový trailer trhá svět na kusy

X-Men: Apocalypse: Nový trailer trhá svět na kusy | Fandíme filmu
Podívejte se, jak X-Meni naverbují do boje i ty nejmladší studenty, aby měli šanci v boji proti nejmocnějšímu mutantovi v dějinách, který chce zničit mutantstvo i lidstvo.

X-Men: Apocalypse se snaží dostát svému názvu a vedle stejnojmenného záporáka (Oscar Isaac) trailer ukazuje i všechnu destrukci, kterou s sebou prastarý mutant přinese. Rozpadání světa je hodně stylizované a nejspíš si najde celou řadu odpůrců, podle mě je ale pořád lepší pastelová (komiksová) stylizace, než nepovedená snaha o realismus. A do premiéry se kvanta triků ještě určitě výrazně vyvine. Co je ale důležitější, jsou postavy a jejich osudy. Charles (James McAvoy) definitivně přijal svůj úděl pastýře všech X-Menů a svým ovečkám nenechá ubližovat. Ale stejně tak nenechá na holičkách svět, až si na něm Apocalypse přijde smlsnout. Magneto (Michael Fassbender) je skutečně zlomený muž a mladí X-Meni hledají svou vnitřní sílu a své místo na slunci. Mráz v zádech se dostavil, takže za mě palec nahoru a dejte vědět, jak upoutávka hýbá nebo nehýbá s vámi.

Po globálním hitu X-Men: Budoucí minulost se režisér Bryan Singer vrací s X-Men: Apocalypse. Už od úsvitu civilizace byl uctíván jako bůh. Apocalypse (Oscar Isaac), první a nejsilnější mutant ze světa X-Menů, nashromáždil síly spousty dalších mutantů, stal se nesmrtelným a nezranitelným. Když se probudí po tisíci letech spánku, je ze stavu současného světa rozčarován. Složí tým silných mutantů, ve kterém nechybí demoralizovaný Magneto (Michael Fassbender), aby očistil lidstvo a ustanovil nový řád světa, kterému bude vládnout. Osud světa visí na vlásku, a tak Raven (Jennifer Lawrence) s pomocí Profesora X (James McAvoy) musí vést tým mladých X-Menů, zastavit jejich největšího protivníka a zachránit lidstvo před absolutním zničením.

Dále hrají Nicolas Hoult, Evan Peters, Lucas Till, Rose Byrne, Sophie Turner, Olivia Munn, Kodi Smit-McPhee, Tye Sheridan, Lana Condor, Alexandra Shipp, Josh Helman, Tómas Lemarquis, Rochelle Okoye a Ben Hardy, Režíruje Bryan Singer, scénář napsali Michael Dougherty, Dan Harris Simon Kinberg. Česká premiéra je stanovena na 19.5. 2016.

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest