Wolverine 3: Sabertootha návrat láká, o roli diskutuje

Wolverine 3: Sabertootha návrat láká, o roli diskutuje | Fandíme filmu
Hugh Jackman se snaží zlákat Lieva Schreibera do filmu inspirovaného komiksem Old Man Logan.

Liev Schreiber ztvárnil v X-Men Origins: Wolverine Wolverinova bratra Sabertootha a patři rozhodně k tomu lepšímu, co jsme ve snímku viděli. Zhruba před půl rokem spolu Schreiber a Hugh Jackman začali žertovat na Twitteru o posilování, načež byl Liev v talkshow tázán, zda to znamená, že se vrací ke své komiksové roli. Tehdy herec tvrdil, že šlo opravdu jen o žerty, ale že kdyby jej filmaři oslovili, nabídku by neodmítl.

Následně Schreibera filmaři skutečně oslovili (nebo už tenkrát zapíral)! Teď na předávání Oscarů reportérovi MTV prozradil, že o roli mluvil s Hughem Jackmanem. Pak se asi snažil trošku brzdit, řekl, že toho vlastně moc neví, že před ním Hugh film „zmínil“, a že příběh inspirovaný komiksem Old Man Logan jej přitahuje, protože starého muže by hrát svedl. Takže i kdyby se Liev nakonec ve filmu neobjevil, minimálně nám znovu potvrdil, že film skutečně vychází z komiksu Old Man Logan, tak jak se už delší dobu spekuluje.

V hlavní roli se vrací Hugh Jackman, režíruje James Mangold, nepřímo se film bude inspirovat komiksem Old Man Logan a společně se stárnoucím Wolverinem v něm nejspíš uvidíme ještě jednou také starého Profesora X, v podání Patricka Stewarta. Datum premiéry je stanoveno na 3.3. 2017.

Zdroj: MTV

Logan: Wolverine

03.03.2017 | USA
Akční, Sci-Fi, Drama
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest