X-Men: Apocalypse: Super Bowl Spot sází na destrukci

X-Men: Apocalypse: Super Bowl Spot sází na destrukci | Fandíme filmu
Po prvním teaseru jsme se dočkali dalších záběrů z příští x-menovské týmovky, ve kterých se celý svět trhá na kusy

X-Men: Apocalypse jsme zatím viděli pouze jeden kratičký trailer, takže pokud patříte mezi fanoušky a nemohli jste se dočkat nových záběrů, tady jsou, společně se zbrusu novým Super Bowl spotem! Ten se během třiceti vteřin, které má k dispozici, snaží masové publikum zaujmout měřítkem a obrazem absolutní zkázy. Poselství je jednoznačné. Apocalypse (Oscar Isaac) zničí všechny a všechno, pokud jej někdo (X-Meni) nezastaví. „Luxování“ našeho světa kamsi mimo realitu vypadá efektně a množství počítačových triků v těch několika sekundách vyvolává dojem, že CGI scény budou stylizované (jako komiks nebo nějaký artwork), což by možná nebyl úplně špatný nápad. Přeci jenom, vyrábět fotorealistické efekty v takovémhle měřítku není žádná sranda. Největší pozornost musí z celého traileru zákonitě sklidit Psylocke (Olivia Munn) a její sekání auta vejpůl. Úvodní záběr s raketami pak dává vzpomenout na jednu naši starší teorii.

Tady se můžete podívat na seznam dalších Super Bowl spotů, které už byly zveřejněny.

Po globálním hitu X-Men: Budoucí minulost se režisér Bryan Singer vrací s X-Men: Apocalypse. Už od úsvitu civilizace byl uctíván jako bůh. Apocalypse (Oscar Isaac), první a nejsilnější mutant ze světa X-Menů, nashromáždil síly spousty dalších mutantů, stal se nesmrtelným a nezranitelným. Když se probudí po tisíci letech spánku, je ze stavu současného světa rozčarován. Složí tým silných mutantů, ve kterém nechybí demoralizovaný Magneto (Michael Fassbender), aby očistil lidstvo a ustanovil nový řád světa, kterému bude vládnout. Osud světa visí na vlásku, a tak Raven (Jennifer Lawrence) s pomocí Profesora X (James McAvoy) musí vést tým mladých X-Menů, zastavit jejich největšího protivníka a zachránit lidstvo před absolutním zničením.

Dále hrají Nicolas Hoult, Evan Peters, Lucas Till, Rose Byrne, Sophie Turner, Olivia Munn, Kodi Smit-McPhee, Tye Sheridan, Lana Condor, Alexandra Shipp, Josh Helman, Tómas Lemarquis, Rochelle Okoye a Ben Hardy, Režíruje Bryan Singer, scénář napsali Michael Dougherty, Dan Harris Simon Kinberg. Česká premiéra je stanovena na 19.5. 2016.

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest