Alien: Covenant: Další hercká posila

Alien: Covenant: Další hercká posila | Fandíme filmu
Nový Vetřelec obsadil další postavu. K tomu si vyhlédl krásnou natáčecí lokaci a zalil do karbonitu Demiana Bichira.

Alien: Covenant přibral dalšího herce. Tentokrát se však nejedná o žádnou výraznou posilu. Benjamin Rigby dosud hrál především v krátkých filmech a v jednotlivých epizodách nepříliš známých seriálů. Do nového Vetřelce byl najatý nejspíš jednoduše z toho důvodu, že pochází z Austrálie, kde se většina filmu bude natáčet. Nic bližšího o jeho roli nevíme, avšak můžeme předpokládat, že půjde o vedlejší postavu.

Krom Austrálie se bude natáčet zřejmě také na Novém Zélandu. Už v lednu si tam byl režisér Ridley Scott prohlédnout nějaké lokace a teď trikař Neil Corbould prozradil, že se byl podívat do Milford Saund. Že by se tam mělo natáčet, potvrzuje také novozélandský server Stuff. Sami se můžete podívat, že je lokalita skutečně nádherná, takže se můžeme těšit, že si ve filmu užijeme (přinejmenším na chvíli) moc hezké exteriéry.

Poslední novinka se týká Demiana Bichira, který na svém Instagramu sdílel obrázek, jenž si můžete prohlédnout níže. Maskéři mu dělají odlitek hlavy, takže se můžeme ptát, k čemu asi bude. Chystá Ridley Scott pro Demianovu postavu nějakou efektní destrukci její křehké makovičky?  

Alien: Covenant je druhou kapitolou v prequelové trilogii k Vetřelci, která začala v Prometheovi a pojí se přímo na Scottovo klíčové dílo žánru sci-fi z roku 1979. Na cestě ke vzdálené planetě na konci galaxie objeví posádka kolonizační lodi Covenant něco, o čem si myslí, že je nezmapovaný ráj. Ve skutečnosti jde však o temný, nebezpečný svět, jehož jediným obyvatelem je syntetický David (Michael Fassbender), přeživší zatracené expedice Prometheus. V hlavní roli Katherine Waterston, dále hrají Danny McBride, Demián Bichir, Jussie Smollett, Amy Seimetz, Camern Ejogo, Callie Hernandez, Billy Crudup a Alexander England. Režíruje Ridley Scott, na scénáři se podíleli Michael Green, Jack Paglen a John Logan. Datum české premiéry je naplánováno na 4.8. 2017.

Zdroje: Demian Bichir, Stuff, Neil Corbould, Variety

Vetřelec: Covenant

19.05.2017 | USA, Velká Británie, Kanada, Austrálie, Nový Zéland
Sci-Fi, Dobrodružný, Thriller, Horor
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest