Star Wars VIII: Natáčení odstartovalo

Star Wars VIII: Natáčení odstartovalo | Fandíme filmu
Osmá epizoda se už začala natáčet, takže Rey, Finne, Poe, Lukeu Skywalkere a ostatní zpátky před kameru!

„Světla, kamera, akce!“ Včerejškem počínaje bylo oficiálně zahájeno natáčení Star Wars VIII v režii Riana Johnsona, nicméně několik záběrů z epizody VIII se podařilo pořídit už před koncem minulého roku, kdy kvůli vhodným klimatickým podmínkám štáb zavítal na irský ostrov Skellig Michael, kde se točila už závěrečná scéna Epizody VII. Herci a celý štáb se teď pustili znovu do práce, takže třeba se na nás brzy přivalí nějaká ta fotečka z placu. V sedmé epizodě vyvstalo několik otazníků kolem jednotlivých postav. Schválně jestli se v Johnsonově scénáři dočkáme alespoň nějakých odpovědí na palčivé otázky, které spekulujícím fanouškům nedají spát.

Nedávno jsme vás informovali, kde všude se bude natáčet a jednou z filmových lokací je i chorvatský Dubrovník. Podle nejnovějších informací se tam štáb podívá v polovině března a stráví na místě osm dní, takže by ve filmu nemuselo jít o zrovna zanedbatelnou lokaci. Natáčet se má přímo ve městě nebo, ale i na plážích. Tisková zpráva, která potvrdila začátek natáčení, také uvádí, že spolu s první klapkou Epizody VIII začíná také pre-produkce Epizody IX.

Epizodu VIII napsal a režíruje Rian Johnson. Vracejí se všechny přeživší postavy z Epizody VII. V roli záporáka je doplňuje Benicio del Toro. Ansámbl bude rozšířený ještě o jednu nebo dvě další výrazné ženské postavy. Mimo jiných produkují J.J. Abrams a Kathleen Kennedy. Česká a slovenská premiéra se konají 14. 12. 2017.

Zdroje: Disney, The Dubrovnik Times

Star Wars: Poslední z Jediů

15.12.2017 | USA, Velká Británie, Mexiko, Irsko
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest