Osm hrozných: Tarantino představuje postavy, nový trailer

Osm hrozných: Tarantino představuje postavy, nový trailer | Fandíme filmu
Americká policie mu mezitím vyhrožuje za její kritiku a chystá se dokument o jeho filmové kariéře.

Před pár dny dorazil nový trailer na Tarantinův očekávaný western Osm hrozných (The Hateful Eight) a je třeba říct, že druhá upoutávka oproti té první hodně mění náladu. Zatímco ta první byla docela dramatická a dávala si na čas, aktuální trailer hodně zrychlil střih, víc se opírá o humorné momenty a je podstatně stylizovanější. Svoje dělá také písnička Hold On I'm Coming od Welshly Arms, dalšího z řady Tarantinových hudebních objevů. Můžete si všimnout, že trailer v rychlosti projede také jednotlivé postavy. Krátká představovačka toho samozřejmě mnoho neřekne, a tak je dobře, že sám Tarantino sám před časem přidal ke všem postavám několik vět:

Lovec odměn (The Bounty Hunter)

Major Marquis Warren (Samuel L. Jackson) je ledově klidný a dokáže nečekaně zaútočit, jako zmije stočená na kameni. S sebou si táhne zmrzlá těla mrtvých desperátů, v celkové hodnotě 8000 dolarů.

Popravčí (The Hangman)

John Ruth (Kurt Russell) je zuřivý jako býk a neomalený jako bizon. Je přikovaný k vražedkyni, která jej nenávidí.

Vězeňkyně (The Prisoner)

Daisy Doumergue (Jennifer Jason Leigh) je přikovaná k muži, který ji nenávidí. Čeká ji šibenice a vůkol zuří blizard. Spáchala vraždu? Spáchala. Je blázen? Možná. Co udělá pro svoje osvobození? Naprosto cokoliv.

Nový šerif (The New Sherriff)

Chris Meninx (Walton Goggins) je kovaný bojovník za Konfederaci, voják, syn konfederačního odpadlíka. Je skutečně nový šerif Red Rocku nebo ho do zasněžených hor přivádí něco jiného?

Mexičan (The Mexican)

Bob (Demian Bichir) je tajuplný správce dostavníkové stanice. Kdo to je? A patří sem?

Prcek (The Little Man)

Oswaldo Mobray (Tim Roth) je švihácký popravčí Red Rocku z Británie. Co se ale za jeho zdvořilou fasádou skrývá?

Honák (The Cow Puncher)

Joe Gage (Michael Madsen) je osamělý kovboj. Nikoho nezná a nikdo nezná jeho. Co přesně ho přivedlo na zesněženou horu?

Konfederát (The Confederate)

Generál Sanford Smithers (Bruce Dern) je legendární jižanský generál s krvavou minulostí a dost možná ještě krvavější budoucností.

Tarantino má v poslední době ale i jiné věci na práci, než jen komentování svých filmových postav. Koncem října se připojil k protestům proti policejní brutalitě. Postupně vysvětlil, že policii nezatracuje jako celek, ale je podle něj nepřípustné, aby strážci zákona „vraždili“ (jeho termín) civilisty. Největší policejní unie USA následně vyzvala k bojkotu Osmi hrozných a začala Tarantinovi vyhrožovat, že pro něj má přichystané „překvapení“, které by se jej někdy před premiérou filmu mělo dotknout ekonomicky. Hollywoodští analytici se nicméně domnívají, že tržby Hateful Eight v ohrožení nejsou.

Quentin má ale i důvody k radosti. Momentálně o něm vzniká autorizovaný dokument 21 let: Quentin Tarantino, který bude mapovat 21 let jeho kariéry. Snímek připravuje Tara Wood, který obdobný film připravila už o Richardu Linklaterovi. Už teď víme, že v dokumentu dostanou slovo Tarantinovi herci, jmenovitě Samuel L. Jackson, John Travolta, Jamie Foxx, Christoph Waltz, Jennifer Jason Leigh, Lucy Liu a Kerry Washington.

The Hateful Eight (Nenávistivá osmička) se odehrává dvanáct let po skončení Občanské války. Zasněženým Wyomingem projíždí dostavník, který uhání k městu Red Rock. V dostavníku sedí lovec odměn John Ruth (Kurt Russell), známý také jako „Kat“, spolu se svojí zajatkyní, Daisy Domergue (Jennifer Jason Leigh), která má být v Red Rock podrobena spravedlnosti. Cestou potkávají dva cizince. Majora Marquise Warrena (Samuel L. Jackson), bývalého unijního vojáka, ze kterého se stal nechvalně proslulý lovec odměn, a Chrise Mannixe (Walton Goggins), jižanského renegáta, který tvrdí, že je ve městě novým šerifem. Skupinu zastihne sněhová bouře, a tak vyhledá útočiště v Minniině galanterii, zastávce dostavníku v horském průsmyku. U Minnie je však neuvítá majitelka, ale čtyři neznámé tváře. Bob (Demian Bichir), který se o podnik stará, zatímco je Minnie na návštěvě u své matky, Oswald Mobray (Tim Roth), popravčím Red Rocku, honák Joe Gage (Michael Madsen) a konfederační generále Sanford Smithers (Bruce Dern). Když bouře horskou zastávku odřízne, začíná osmi cestovatelům docházet, že by se nakonec do Red Rocku vůbec nemuseli dostat... Dále hrají Channing Tatum či Zoe Bell, scénář a režie - Quentin Tarantino.

Zdroje: EW, LA Times, THR, AP

Osm hrozných

07.12.2015 | USA
Krimi, Drama, Thriller, Mysteriózní, Western
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest