The Hateful Eight: Trailer dorazil

The Hateful Eight: Trailer dorazil | Fandíme filmu
Zasněžený western Quentina Tarantina ukazuje, v jakém duchu se ponese. Přikládáme nový plakát.

První upoutávka na The Hateful Eight představuje nejnovější snímek Quentina Tarantina přesně v takovém světle, jaké jsme očekávali. Nechybí stylizované dialogy, opájení se překrásnými sceneriemi ani režisérovo labužnické rochnění v klasických westernových motivech, které má Tarantino tak rád. Většina hereckého obsazení je výrazná už na malé ploše, obzvláště vyčnívají Samuel L. Jackson, Kurt Russell a Jennifer Jason Leigh. Zasněžená krajina je překrásná, ale ani interiér stavení, ve kterém se většina děje bude odehrávat, nepůsobí nikterak chudě. Sada silných osobností pod jednou střechou je potentní rozbuškou, tak uvidíme, kdo nakonec škrtne jako první, protože kde je Tarantino, tam musí být i slušná porce extrémního násilí.

The Hateful Eight: Trailer

The Hateful Eight (Nenávistivá osmička) se odehrává dvanáct let po skončení Občanské války. Zasněženým Wyomingem projíždí dostavník, který uhání k městu Red Rock. V dostavníku sedí lovec odměn John Ruth (Kurt Russell), známý také jako „Kat“, spolu se svojí zajatkyní, Daisy Domergue (Jennifer Jason Leigh), která má být v Red Rock podrobena spravedlnosti. Cestou potkávají dva cizince. Majora Marquise Warrena (Samuel L. Jackson), bývalého unijního vojáka, ze kterého se stal nechvalně proslulý lovec odměn, a Chrise Mannixe (Walton Goggins), jižanského renegáta, který tvrdí, že je ve městě novým šerifem. Skupinu zastihne sněhová bouře, a tak vyhledá útočiště v Minniině galanterii, zastávce dostavníku v horském průsmyku. U Minnie je však neuvítá majitelka, ale čtyři neznámé tváře. Bob (Demian Bichir), který se o podnik stará, zatímco je Minnie na návštěvě u své matky, Oswald Mobray (Tim Roth), popravčím Red Rocku, honák Joe Gage (Michael Madsen) a konfederační generále Sanford Smithers (Bruce Dern). Když bouře horskou zastávku odřízne, začíná osmi cestovatelům docházet, že by se nakonec do Red Rocku vůbec nemuseli dostat...

Dále hrají Channing Tatum či Zoe Bell, scénář a režie - Quentin Tarantino. Datum mezinárodní premiéry je stanoveno na 25.12. 2015.

Osm hrozných

07.12.2015 | USA
Krimi, Drama, Thriller, Mysteriózní, Western
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest