Batman v Superman: Teaser ještě v lednu?

Batman v Superman: Teaser ještě v lednu? | Fandíme filmu
A na které další filmy máme v nejbližší době očekávat upoutávky?

První teaser trailer na Batman v Superman: Dawn of Justice se na nás chystá už od závěru loňského roku. Před pár týdny jsme se dozvěděli, že bude promítán společně s projekcemi sci-fi Jupiter Ascending, avšak podle nejnovější zvěsti trailer uvidíme o něco dříve. Konkrétně by měl být online na přelomu měsíce. Možná ještě v lednu, nejpozději zhruba 2. či 3. února. S několikadenním předstihem před promítáním v kinech jsou trailery uváděny online poměrně často, tentokrát by to mělo být potvrzené. Ujištění se nám dostalo od Gabriela Graye, člověka, který na svém twitteru na podzim sdílel screenshoty z teaser traileru na Terminator: Genisys, více než měsíc před jeho zveřejněním. Fanoušci Batmana a Supermana tak mohou držet palce, že se Gray dostal ke spolehlivému zdroji i tentokrát.

Gabriel naznačuje, že buď ve filmovém průmyslu přímo pracuje nebo v něm má minimálně známé a kromě BvS se zmiňuje i o dalších trailerech. V nejbližší době bychom se měli dočkat dalšího, zhruba dvě a půl minuty dlouhého traileru na Terminatora: Genisys. Dorazit má také první teaser na Crimson Peak. Zřejmě půjde jen o kratičké navnazení, které prý dává vzpomenout na Faunův labyrint a Prince bez království, Tom Hiddleston podle Graye přehrává. Na závěr Gabriel zmiňuje blížící se teaser na Fantastickou čtyřku, který je podle něj „překvapivě zábavný“. Máme podle něj čekat kombinaci střízlivějšího přístupu s výraznými nadpřirozenými elementy.

Jestli má Gabriel stále přístup k zákulisním informacím, anebo měl jednou štěstí s Terminátorem a od té doby se rozhodl veřejnost vodit za nos, se dozvíme už v nejbližších dnech, kdy se slibované trailery jednoduše buď skutečně objeví, anebo také ne.

Zdroje: Gabriel Gray I, II, III, IV, V, VI

Batman vs Superman: Úsvit spravedlnosti

20.03.2016 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest