Batman v Superman: Trailer konečně na cestě?

Batman v Superman: Trailer konečně na cestě? | Fandíme filmu
Je tu další předpověď toho, kdy bychom mohli vidět první teaser na nejočekávanější film roku 2016. Můžeme nové prognóze věřit?

Před Vánoci se z hollywoodského zákulisí nesly zprávy o tom, že uvidíme celou řadu teaserů na očekávané hity. V mnoha případech to vyšlo, viděli jsme dokonce i úplně první upoutávku na rok vzdálené Star Wars VII. Teaser trailer na Batman v Superman byl slibován také, ale nakonec jsme se nedočkali. Teď se objevila nová zpráva, podle které teaser definitivně uvidíme s warnerovskou sci-fi Jupiter vychází (v USA 6.2.). Tvrdí to El Mayimbe ze serveru Latino-Review, který má procento potvrzených zákulisních zpráv poměrně vysoké, tak snad natrefil na zlatou žílu i tentokrát.

Jinak je po skončení natáčení kolem BvS poměrně ticho. Joe Letteri, jeden z vedoucích pracovníků Wety Digital potvrdil, že trikové studio opět připravuje pro režiséra Zacka Snydera klíčovou sekvenci filmu, stejně jako v Muži z oceli, kde Weta dělala celý úvod na Kryptonu. Že by se tentokrát pustila do Paradise Island, domoviny Wonder Woman? Nebo do nějaké akční sekvence? A Jena Malone na veřejnosti nadále o své roli ve filmu zarytě mlčí a přímé dotazy odmítá. Podle zákulisních zpráv by měla hrát ženskou variantu Robina. A to je opravdu vše, zdá se, že další pořádné podrobnosti se o filmu dozvíme teprve se začátkem reklamní kampaně.

Zdroje: Moviefone, Collider, El Mayimbe

Batman vs Superman: Úsvit spravedlnosti

20.03.2016 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest