Batman v Superman: Batman nedostane nakládačku

Batman v Superman: Batman nedostane nakládačku | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Choreograf filmu slibuje, že Batman bude Supermanovi rovnocenným soupeřem. A jak dlouho hodlá Henry Cavill hrát Supermana?

Choreograf Guillermo Grispo spolupracoval se Zackem Snyderem na řadě jeho předchozích filmů a nejinak je to mu v případě Batman v Superman: Dawn of Justice. Grispo znovu potvrdil, že Batman se Supermanem se ve filmu střetnou v boji muže proti muži a podle bojového choreografa nabídne film naprosto logický důvod toho, proč muž z oceli temného rytíře jednoduše nesmete, proč může být Batman svému nadlidskému sokovi vyrovnaným protivníkem.

Můžeme se domnívat, že se Batman Supermanovi postaví díky vyspělému exoskeletu, jaký jsme mohli vidět v teaseru z loňského Comic-Conu, popřípadě v komiksu Návrat temného rytíře, kterým se má film částečně inspirovat. Je docela dobře možné, že svou roli sehraje nějaká podoba kryptonitu. Na internetu se dokonce objevila fotka, na které je údajně k vidění tričko, jež dostali členové štábu. V galerii najdete také pamětní minci, kterou kolegům po skončení natáčení rozdával Henry Cavill, představitel Supermana.

Grispo dále slibuje daleko větš důraz na choreografii soubojů, než jakou jsme mohli vidět v Nolanově trilogii - promyšlenější pohyby kamery, důmyslnější chvaty, které bude Bruce Wayne (mistr bojových umění) používat. Henry Cavill v jiném rozhovoru slibuje, že pro nás režisér Zack Snyder připravil vizuální spektákl a do takového určitě komplexní akční scény patří. Nicméně od Snydera bychom asi nečekali nic jiného. Mnohem zajímavější je další Cavillovo vyjádření, podle kterého chce hrát Supermana tak dlouho, dokud jeho služeb bude třeba! Roli má rád a spolupráce se studiem Warner mu vyhovuje.

Zdroje: Filming Chicago, Batman-news, Daily Mail, CBM, TheAnglophileChannel

Batman vs Superman: Úsvit spravedlnosti

20.03.2016 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 2

Batman v Superman: Batman nedostane nakládačku | Fandíme filmu Batman v Superman: Batman nedostane nakládačku | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest