Suicide Squad: Jake Gyllenhaal roli odmítl

Suicide Squad: Jake Gyllenhaal roli odmítl | Fandíme filmu
Náhrada za Toma Hardyho se tak stále hledá. A otevře film dveře příští Batmanově sólovce? AKTUALIZOVÁNO.

AKTUALIZACE: Serveru Latino-Review se stále nedaří od jeho zdrojů získat pořádné potvrzení, a tak upozorňuje, že zatím se jedná pouze o zajímavé drby, ze kterých se něco může vyklubat, ale také nemusí. Po dalším pátráním redaktor serveru přišel na to, že níže zmiňovaný herec se neuchází o roli Ricka Flagga, ale o roli Wadea Eilinga, armádního generála, který se v komiksech postupně změnil v monstrum s nadlidskou silou a byl donucen k práci pro Suicide Squad. Postava zatím ve spojitosti s filmem zmiňována nebyla, zřejmě by se tedy jednalo o jednu z vedlejších rolí. Obsazen by do ní nicméně mohl být Gary Sinise (Forrest Gump, CSI) - tedy pokud se šuškanda potvrdí. 

Původní článek: Tom Hardy se vzdal role Ricka Flagga v superzločinecké týmovce Suicide Squad a Jake Gyllenhalal jej nenahradí. Herec skutečně dostal od studia nabídku, avšak odmítl. Zatím se neobjevilo jméno žádného možného náhradníka, jen server Latino-Review má k dispozici prozatím neověřené informace. Dokud se serveru nepodaří své zjištění potvrdit z dalšího zdroje, nechce jej zveřejňovat, avšak naznačuje, že možným kandidátem je na Oscara nominovaný herec, který nikdy nehrál v komiksovém filmu, avšak loni i letos je k vidění v hollywoodském velkofilmu. Máte nějaké tipy, kdo by to mohl být? 

Mark Hughes z Forbesu potom tvrdí, že v Suicide Squad bude mít cameo i Batman, který se staví kvůli Jokerovi. Ten, jak už víme, by měl většinu filmu prosedět v cele, po vzoru Hannibala Lectera. Scéna s Batmanem by údajně měla otevřít dveře jeho příštímu samostatnému filmu, jenž by se měl údajně opět inspirovat komiksem The Dark Knigh Returns, tedy tím, jak se Joker s Batmanem po letech opět střetávají. Ve filmu by se mohla objevit komisařka Ellen Yindel, náhrada za komisaře Gordona, o kterém víme, že v současném filmové DC universe bude chybět.

V tomto případě však mějte na paměti, že Mark Hughes neplatí mezi úplně nejspolehlivější zdroje hollywoodských novinek, a že samostatný Batman je ještě hodně daleko. Oficiální zpráva z podzimu uváděla, že vedle oznámených deseti DC komiksovek uvidíme do roku 2020 také samostatný film se Supermanem a samostatný s Batmanem. A podle starší zvěsti by měl Netopýří muž přijít na řadu v roce 2019. Takže ano, je nanejvýš pravděpodobné, že Jokera po Suicide Squad uvidíme také v samostatném filmu s Batmanem, ale prozatím je klidně možné, že ani studio ještě není stoprocentně rozhodnuté, co ve filmu vlastně bude. (Ostatně, kupříkladu scénář k Suicide Squad se teprve nedávno poměrně radikálně měnil a to se film začne natáčet už za pár měsíců).

Zdroje: Variety, El Mayimbe, El Mayimbe II, El Mayimbe III, Forbes

The Batman

USA
Akční, Krimi, Drama
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest