Batman v Superman: Bude film rozdělen na dvě části?

Batman v Superman: Bude film rozdělen na dvě části? | Fandíme filmu
Šílená zvěst brázdí internet. Co je na ní pravdy? Přidáváme nejnovější podrobnosti o ději. AKTUALIZOVÁNO 2x

AKTUALIZACE 2: A pokud to doteď nebylo jasné, tak ještě sám Henry Cavill (představitel Supermana) znovu potvrdil, že žádné dělení na dvě části se skutečně nekoná.

AKTUALIZACE: Tak už i šéfredaktor serveru Badass Digest u svých zdrojů ověřeil, že se žádné dělení opravdu nechystá.

Původní text: Z hlubin internetu se vyvalila rozmazaná fotografie, jejíž autor tvrdí, že ji pořídil z očekávaného teaseru, který však nebude sdílet. Fotka zdánlivě dokládá, že snímek Batman v Superman bude rozdělen na dvě části. Druhá by se jmenovala Batman v Superman: Dawn of Justice a přišla by do kin 25.3. 2016, tedy v současně stanoveném termínu. První část pak má dorazit už 23.10. 2015, pod názvem Batman v Superman: Enter The Knight. Fotka se objevila na freehostingu Imgur a neexistuje prakticky nic, co by dokládalo její pravost. Snad jen pocit, že je podle dostupných informací snímek Batman v Superman tak přeplněný různými postavami, že by větší prostor využít dokázaly.

Co mluví proti fotografii? Warner nedávno oznámil filmy až do roku 2020. Skutečně by do poslední chvíle tajil snímek, který má údajně mít premiéru už letos? Potom je podezřelé, že Warner nevlastní internetové adresy, které by k filmu zdánlivě náležely. U knižních adaptací se sice stává často, že je jedna kniha (jeden kompletní příběh) rozdělena do dvou částí, která jsou každá sama o sobě jen torzem, ale opravdu by chtěl Warner postupovat takhle nebezpečnou cestou teprve u druhého filmu zamýšleného provázaného světa? Server Badass Digest dále potvrzuje, že pokud ve scénáři nedošlo k dodatečným vážným zásahům, tak v té podobě, v jaké jej měli reportéři k dispozici před začátkem natáčení, příběh rozhodně nemá dost materiálu na dvě plnohodnotné části. I přes zdánlivé množství postav je prý děj poměrně přímočarý a soustředěný. Většina členů rozsáhlého obsazení má mít jen vedlejší úlohy a camea. Server Batman-on-film potom rovnou tvrdí, že má ve studiu Warner zdroj, který tvrzení o dvou filmech jednoznačně vyvrátil.

Badass Digest dále doplňuje několik detailů o ději filmu, takže pokud se chcete vyhnout spoilerům, nepokračujte ve čtení článku. Server odhaduje, že při současné podobě scénáře by film mohl mít tak zhruba dvě a půl hodiny. V první polovině příběhu není tolik akce, aby vydala na samostatný film, druhá polovina filmu je naopak akční hodně. V první polovině filmu nemá mít Batman až tak výraznou roli, což je dalším potvrzením toho, že je film skutečně především pokračováním Muže z oceli. Zhruba v polovině filmu má dojít k velkému souboji Batmana se Supermanem, akčním vyvrcholením pak má být souboj Batmana, Supermana a Wonder Woman s Doomssdayem. Na samém konci filmu by měl Batman sestavit Justice League, přičemž to asi bude jediná scéna filmu, ve které se objeví Cyborg (Ray Fisher).

Zdroje: Ramin Setoodeh, Badass Digest, Devin Faraci, Batman-On-Film, Imgur

Batman vs Superman: Úsvit spravedlnosti

20.03.2016 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest