Suicide Squad: O čem bude, na koho se zaměří

Suicide Squad: O čem bude, na koho se zaměří | Fandíme filmu
Kteří komiksoví super zločinci dostanou ve filmu nejvíc prostoru a k čemu je vlastně vláda potřebuje?

Server Latino-Review v minulosti přinesl o Suicide Squad castingové novinky, teď se dostal také k informacím o aktuální verzi scénáře. Původní článek obsahuje spoilery k prakticky celém průběhu filmu a je jen na vás, jestli si jej chcete přečíst. Na následujících řádcích pro vás v hrubých obrysech nastíníme zápletku filmu.

Suicide Squad má představit padouchy pro řadu komiksových filmů, které Warner chystá. Vládní zmocněnkyně Amanda Waller (s největší pravděpodobností ji ztvární Viola Davis) bude ve snímku představena jako žena, která vede vězení pro osoby z nadlidskými schopnostmi. Waller údajně nezajímá, jestli se pokoušíte konat dobro nebo zlo. V její věznici zřejmě uvidíme celou řadu známých postav a fanoušci se budou moci těšit na řadu easter eggů.

Děj filmu začne ve chvíli, kdy Waller polapí Deadshota (Will Smith) a Harley Quinn (Margot Robbie). Ti jsou společně s Boomerangem (Jai Courtney) (a možná s několika dalšími vedlejšími postavami) vysláni na misi, jejímž cílem je zabezpečení "biologických zbraní" (jmenovitě především kouzelnice Enchantress - Cara Delevingne), které se od obchodníků s lidmi snaží zakoupit Lex Luthor. Zdá se, že je zápletka konstruovaná tak, aby se Luthor krátce objevit mohl, ale také nemusel, podle toho, jak se filmaři domluví s jeho představitelem, Jessem Eisenbergem.

Nejvíc prostoru ve filmu mají dostat Deadshot, Harley Quinn a Joker (Jared Leto), který by však měl být zavřený v cele a po většinu času fungovat podobně, jako Hannibal Lecter v Mlčení jehňátek. Rick Flag by měl ve příběhu figurovat jako úřednická postava, jakýsi dohled nad Amandou Waller, a zřejmě bude mít v ději menší prostor, než se mohlo zdát, když měl roli hrát Tom Hardy. Možná právě proto herec projekt opustil. Náhradníkem by se mohl stát Jake Gyllenhal.

Celé to nezní vůbec špatně, co říkáte?

Suicide Squad je vládou kontrolovaný tým superpadouchů, kteří vykonávají nebezpečné nezákonné úkoly, výměnou za zkrácení trestu. Amanda Waller je drsná šéfka celého projektu, která tým dává dohromady a řídí jej. Film píše a režíruje David Ayer (Železná srdce, Training Day), hrají Jared Leto, Margot Robbie, Jai Courtney, Cara Delevingne a Will Smith. Objevit by se měla také Viola Davis. Premiéra je naplánována na 5.8. 2016.

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest