Tom Hardy opustil Suicide Squad

Tom Hardy opustil Suicide Squad | Fandíme filmu
Proč? A kdo jej nahradí? AKTUALIZOVÁNO o další podrobnosti.

AKTUALIZACE: Působilo na vás maličko zvláštně, že březnové natáčení Revenanta má vadit dubnovému natáčení Suicide Squad? Nebo se vám nezdálo, že by si studio nezařídilo, aby mohl Hardy točit Suicide Squad i propagovat Šíleného Maxe (obojí je od Warneru)? Pak jste zřejmě byli na správné stopě. Latino-Review.com tvrdí, že původní zpráva je pouze zástěrkou, a že Hardy vycouval kvůli nespokojenosti se scénářem. Není prý vyloučené že potom, co se podařilo podepsat smlouvy s Jaredem Letem (Joker) a Willem Smithem (Deadshot), se film daleko víc zaměří právě na ně a na Hardyho postavu Ricka Flagga by tak zbyly jen druhé housle.

Původní zpráva: Hvězdami napěchovaný tým superzločinců měl vést do akce Tom Hardy. Ten však musel projekt opustit. Jako důvod je uváděna časová vytíženost. V březnu bude Hardy točit drama The Revenant od Alejandra Gonzaleze Inarritua, které přetáhlo pracovní plán, a v květnu bude Tom zaneprázdněn propagací Šíleného Maxe, přičemž natáčení Suicide Squad má začít v dubnu. Neméně kvalitní náhradník už je nicméně na cestě, vyjednává se s Jakem Gyllenhaalem, který s režisérem Davidem Ayerem spolupracoval na kriminálním dramatu Patrola.

Suicide Squad je vládou kontrolovaný tým superpadouchů, kteří vykonávají nebezpečné nezákonné úkoly, výměnou za zkrácení trestu. Amanda Waller je drsná šéfka celého projektu, která tým dává dohromady a řídí jej. Film píše a režíruje David Ayer (Železná srdce, Training Day), hrají Jared Leto, Margot Robbie, Jai Courtney, Cara Delevingne a Will Smith. Objevit by se měla také Viola Davis. Premiéra je naplánována na 5.8. 2016.

Zdroje: Latino-Review, The Wrap, THR

REVENANT Zmrtvýchvstání

16.12.2015 | USA, Kanada, Hong Kong, Tchaj-wan
Dobrodružný, Drama, Thriller, Western
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest