Tron: Ares a další disneyovky ohlásily datum uvedení

Tron: Ares a další disneyovky ohlásily datum uvedení | Fandíme filmu
Disney
Zobrazit další 3 obrázky
Příští Toy Story, hraná Odvážná Vaiana nebo nový thriller s Ramim Malekem se chystají do kin.

Disney přes víkend oznámil termíny premiér pro několik svých vyhlížených novinek. V samostatném článku se věnovali oznámení premiéry sci-fi The Mandalorian & Grogu a rovnou jsme rozebrali všechny informace a drby, které se kolem chystaného snímku v poslední době vyrojily.

Gigant Disney nicméně oznámil i několik dalších termínů. U pokračování akční sci-fi série Tron se zatím uvádělo, že dorazí v roce 2025. Teď už je dané, že Tron: Ares bude uveden 10. října 2025. Jared Leto v pokračování hraje Area, počítačový program, který se dostane ve fyzické podobě do lidského světa.

Pak tu máme Toy Story 5. Pátý Příběh hraček dorazí 19. června 2026. Už před časem šéf Disneyho Bob Iger řekl, že v roce 2026 studio uvede Toy Story 5 a Ledové království 3 (Frozen 3). U Příběhu hraček se termín potvrdil, můžeme tak spekulovat, že příští Ledové království dorazí 25. listopadu 2026, na kdy studio oznámilo „Nespecifikovaný animovaný film od Disney Animation“. Předchozí dva díly pohádkové série byly také uvedené v listopadu, takže by to pasovalo. A když už zmiňujeme starší Igerovo vyjádření, šéf Disneyho už prozradil také to, že 16. listopadu 2025 dorazí do kin Zootropolis: Město zvířat 2 (Zootopia 2).

Aktuálně oznámila nové datum premiéry hraná verze Odvážné Vaiany (Moany). Snímek bude namísto v roce 2025 uveden až 10. července 2026. Uvedení se posouvá kvůli tomu, že v letošním roce bude uvedený animák Odvážná Vaiana 2 (Moana 2). Premiéra je oznámena na 27. listopadu 2024. Původně měl být příběh zpracovaný jako minisérie pro Disney+, ale studio teď na streamovací platformě šetří a raději nechala již rozpracované epizody přestříhat a poslat jako celovečerní film do kin. Moana, Maui a nová skupina námořníků se ve dvojce vydávají napříč Oceánií na dalekou cestu za voláním Moaniných předků. Ústřední postavy by měli opět namluvit Dwayne Johnson a Auli’i Cravalho. Tady je první teaser, dole v galerii první fotky.

Na své si nicméně přijdou i starší diváci. Nové datum premiéry oznámil thriller The Amateur, s Ramim Malekem v hlavní roli. Původně měl být film uveden letos na podzim, nakonec se máme dočkat 11. dubna 2025. A termín oznamuje také Nightbitch, hororová komedie, v níž se Amy Adams mění ve psa. Snímek bude uvedený letos před Vánoci – 6. prosince 2024.

PS: Disney termíny oznámil pro Spojené státy. U nás bychom se tedy většiny ze snímků měli dočkat vždy o jeden den dříve, protože se tu premiéry nasazují do kin ve čtvrtek, nikoliv v pátek.

Podklady a foto: Disney

Galerie: 4

Tron: Ares a další disneyovky ohlásily datum uvedení | Fandíme filmu Tron: Ares a další disneyovky ohlásily datum uvedení | Fandíme filmu Tron: Ares a další disneyovky ohlásily datum uvedení | Fandíme filmu Tron: Ares a další disneyovky ohlásily datum uvedení | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest