Tron: Ares – Jared Leto na prvních záběrech z natáčení

Tron: Ares – Jared Leto na prvních záběrech z natáčení | Fandíme filmu
Disney
Zobrazit další 2 obrázky
Film odhaluje vazbu na předchozí díly. Vrátí se oscarový Cillian Murphy?

Na přelomu února a března začalo natáčení sci-fi Tron: Ares, nejnovějšího dílu série, kde se hrdinové vydávají do virtuálního světa zvaného Grid, osídleného inteligentními programy. Třetí snímek série se nicméně má odehrávat z podstatné části v lidském světě. Snad právě díky tomu se natáčí také v exteriérech. V kanadském Vancouveru se podařilo kolemjdoucím pořídit první záběry Jareda Leta v roli titulárního Area.

Na mobilním videu to vypadá, jako kdyby se po ulici procházel cosplayer, což jen dokazuje, jak velkou roli hrají při výrobě filmů správně zvolené úhly kamery, osvětlení a postprodukce. Na dříve zveřejněném oficiálním obrázku Ares vypadal podstatně lépe, ačkoliv tehdy měl ještě hlavu schovanou pod kuklou. Ares vstupuje do budovy ENCOMu, což je ve filmovém světě mocná technologická korporace, která stojí za vývojem virtuálního světa a jeho umělých obyvatel.

Mimochodem, když byla zveřejněna zmiňovaná oficiální fotografie, ostříží zraky fanoušků si povšimly, že Ares má na zádech na rudě zářícím datovém disku nápis Dillinger Systems. Edward Dillinger byl záporákem prvního Trona, zkorumpovaným ředitelem ENCOMu. V Tronovi: Legacy se krátce objevil Edward Dillinger junior, jenž byl zaměstnaný jako softwarový vývojář v ENCOMu. Postavu ztvárnil Cillian Murphy a loni se objevil nepotvrzený drb, podle něhož by se měl čerstvý držitel Oscara v nadcházejícím filmu vrátit. Oficiálně nic takového dosud potvrzeno neblyo, nicméně nápis na disku signalizuje, že Ares bude na Dillingerovi přinejmenším nějak napojený. Detail nápisu najdete dole v galerii.

Ve filmu Tron: Ares Jared Leto ztvární titulárního Area. To je sebeuvědomělý program, který vystoupí z virtuálního světa „Gridu“ do lidského světa. Ten na takový kontakt není připravený. Greta Lee má ztvárnit programátorku videoher a šéfku technologické společnosti, jež se vydává na útěk, aby ochránila svou technologii, která má potenciál změnit svět. Evan Peters zřejmě bude představovat záporáka. Dále hrají Gillian Anderson, Jodie Turner-Smith, Cameron Monaghan a Sarah Desjardins. Oproti dvěma předchozím Tronům bychom měli strávit víc času ve světě lidí. Scénář napsali Jesse Wigutow a Jack Thorne. Joachim Rønning, Jared Leto vedle vystupování před kamerou také produkuje. S uvedením se počítá na rok 2025.

Podklady a foto: Disney

Zdroj: Daniel Richtman

Galerie: 3

Tron: Ares – Jared Leto na prvních záběrech z natáčení | Fandíme filmu Tron: Ares – Jared Leto na prvních záběrech z natáčení | Fandíme filmu Tron: Ares – Jared Leto na prvních záběrech z natáčení | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest