Shang-Chi 2: Herec prozradil, kdy má film přijít na řadu

Shang-Chi 2: Herec prozradil, kdy má film přijít na řadu | Fandíme filmu
Marvel Studios
Představitel Shang-Chiho Simu Liu pro fanoušky nemá dobré zprávy, ale aspoň naznačil, kam film zapadá v marvelovském harmonogramu.

V závěru marvelovky Shang-Chi a legenda o deseti prstenech bylo jasně řečeno, že se titulní hrdina vrátí. Spolu s Wongem se vydává kamsi za dobrodružstvím a dozvídáme se, že deset prstenů vyzařuje signál kamsi do neznáma. Marvel opět najal režiséra Destina Daniela Crettona, aby po „jedničce“ zrežíroval i dvojku a proslýchalo se, že bychom se Shang-Chiho 2 měli dočkat ještě před příštími Avengers. To je ale asi tak zhruba vše, co jsme doposud o budoucím snímku věděli. Teď je tu alespoň jeden zajímavý střípek další budoucnosti a to rovnou z úst nejpovolanějších:

Představitel Shang-Chiho Simu Liu se při propagace filmu Barbie připojil na novou sociální síť Threads a uspořádal pro fanoušky krátké Q&A. Jeden fanda se ho rovnou zeptal, jak to vypadá s Shang-Chim 2. A Simu odpověděl následující: „Řekli mi, že [Shang-Chi] přijde po Avengers. Ale kvůli okolnostem, které nijak neovlivním, se to pořád odkládá :(. Doufám, že brzy budu mít nějaké konkrétnější novinky, o něž se budu moci podělit.“

Stručnou odpověď by asi šlo chápat i tak, že se Shang-Chi 2 zkrátka a dobře neustále odkládá sám o sobě. Ale spíš jde Simuho vyjádření číst tak, že se Shang-Chi 2 posouvá kvůli tomu, že se posouvají Avengres. V tomhle případě zřejmě Avengers: The Kang Dynasty. Tedy ten bližší Avengers film, jenž má také režírovat Destin Daniel Cretton.

Avengers: The Kang Dynasty jsou momentálně oznámení na 30. dubna 2026. Nejdřív bychom se tak Shang-Chiho 2 mohli dočkat 23. července 2026 nebo 5. listopadu 2026. To jsou dva termíny, které si Marvel rezervoval, ale zatím na ně neohlásil žádné konkrétní filmy. Otázkou je, zda by Destin Daniel Cretton vůbec byl schopný takhle krátce po sobě dva různé snímky dodat. Příliš realisticky to na první pohled nepůsobí. Momentálně to nicméně vypadá, že se kvůli hollywoodskému stávkování, případně kvůli nejasnostem kolem další budoucnosti herce Jonathana Majorse budou některé termíny skoro určitě ještě měnit.

Také se nabízí otázka, zda se Shang-Chi v závěru svého snímku vypravil vstříc spolu s Wongem událostem The Kang Dynasty, anebo v daném snímku bude chybět a znovu se objeví až v Shang-Chim 2. Ale to z Liuovy odpovědi nevyčteme.

Titulní foto: Shang-Chi a legenda o deseti prstenech

Zdroj: Simu Liu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest