Deadpool 3: Natáčení superhrdinské rvačky v novém videu

Deadpool 3: Natáčení superhrdinské rvačky v novém videu | Fandíme filmu
Marvel Studios
Nejsprostší a nejkrvavější superhrdina si tentokrát vyřídí účty s celým filmovým studiem.

Natáčení Deadpoola 3 pokračuje a jsou tu další fotky a dokonce i video. Včera štáb zveřejnil první fotku oficiálně, aby měl první pohled na nový Wolverinův kostým pod kotrolou. Teď už nastoupili na scénu paparazzi se svými teleobjektivy, kterým se nešlo vyhnout. Obrázky mohou obsahovat spoilery, takže scrollujte na vlastní nebezpečí.

Uniklé záběry ukazují, že Deadpool (Ryan Reynolds) a Wolverine (Hugh Jackman) nebudou tak docela kamarádi. Ať už Deadpool provede cokoliv, Loganovi se to nebude příliš líbit, protože se rozhoří vzájemná rvačka, při níž kolegu probodne drápy, případně s ním prorazí stěnu. Podobné střety jsou v superhrdiských filmech už poměrně běžnou záležitostí.

Zajímavější je to, co vidíme v pozadí. Možná se někde na internetu dočtete, že jsou oba hrdinové „na pláži“. Asi nelze vyloučit, že scéna pláž skutečně představuje, nicméně točí se ve vnitrozemské pískovně nedaleko ateliéru Pinewood, kde má produkce svou hlavní základnu. Poničené kulisy signalizují, že se nacházíme v jakési apokalyptické pustině. Tohle by dost dobře mohl být přímý důsledek toho, jak Deadpool ve filmu bude manipulovat s časem. (Zřejmě s pomocí Cableova přístroje, který získal v minulém filmu).

To vůbec nejvýraznější, co mezi kulisami vidíme, je velké logo společnosti 20th Century Fox! To je společnost, jež vlastnila filmová práva na X-Meny a Deapoola před tím, než celou firmu koupil Disney a svěřil práva komiksových postav Marvel Studios. Chystaný snímek zjevně bude dost meta a bude si ze stěhování Deadpoola od jednoho držitele práv k druhému dělat legraci. Už teď víme, že se ve filmu má objevit celá řada superhrdinů, kteří ve filmech 20th Century Fox vystupovali. Tohle tedy může být něco jako „pohřeb“ (posmrtné rozloučení) starých pořádků.

Scénář Deadpoola 3 napsali Rhett Reese a Paul Wernick. Počítá se s tím, že i po přesunu značky k Marvelu/Disneymu bude série nadále mládeži nepřístupná. Režíruje Shawn Levy. V hlavních rolích Ryan Reynolds a Hugh Jackman. Dále hrají Karan Soni, Leslie Uggams, Matthew Macfadyen, Rob Delaney, Shioli Katsuna, Briana Hildebrand, Emma Corrin a Jennifer Garner. Datum premiéry je stanoveno na 2. května 2024.

Titulní foto: Marvel Studios

Zdroje: Daily Mail, Discussing Film

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest