Transformers One: Film o počátcích robotů se odkládá

Transformers One: Film o počátcích robotů se odkládá | Fandíme filmu
Paramount
Na Chrise Hemswortha v roli Optima Primea si fanoušci počkají déle.

Spolu s tím, jak se blíží premiéra Transformers: Probuzení monster, se dočkáváme také prvních informací o Transformers One, novém celovečerním animáku pro kina, jenž nám přiblíží počátky Optima Primea a Megatrona.

Premiéra snímku byla ohlášena na červenec 2024, nakonec snímek dorazí později. Datum premiéry bylo stanoveno na 13. září 2024. Nevíme, proč ke změně došlo. Zda se ukázalo, že filmaři budou potřebovat na dokončení snímku víc času anebo pouze obchodní oddělení studia Paramount rozhodlo, že v září budou mít roboti v kinech větší šanci na úspěch.

Jako bonus přidáváme poslední klip z Probuzení monster:

Animovaný film Transformers One je zasazený na planetu Cybertron, z níž robotické bytosti pocházejí. Snímek je koncipovaný jako příběh zrodu Transformerů a počátků Optima Primea a Megatrona. Setkáme se s nimi v době, kdy ještě byli mladí a byli přátelé. Dozvíme se, co z nich udělalo smrtelné nepřátele. V hlavních rolích promluví Chris Hemsworth jako Optimus Prime, Brian Tyree Henry jako Megatron, Scarlett Johansson jako Elita, Keegan-Michael Key jako Bumblebee, John Hamm jako Sentinel Prime a Laurence Fishburne jako Alpha Trion. Režíruje Josh Cooley, scénář napsali Andrew Barrer, Steve Desmond a Gabriel Ferrari. Datum premiéry je stanoveno na 13. září 2024.

Foto je ilustrační, předchozí Transformers film

Zdroj: Deadline

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest