Transfomers: V plánu je i film ze starého Říma

Transfomers: V plánu je i film ze starého Říma | Fandíme filmu
Paramount
Jak začínala scenáristická skupina, kde se zrodila budoucnost Transformers? Zpátky se rozhodně nedržela!

Spolu s blížící se premiérou Transfomers: Posledního rytíře, pohovořili producent Lorenzo di Bonaventura  a režisér Michael Bay o tom, jak to všechno bylo, když se dával dohromady scenáristický tým, co měl naplánovat budoucnost Transformerů. Bay tvrdí, že to byl jeho nápad. Po trojce sérii opustil Shia LaBeouf, muselo se hledat, jak dál. Transformers: Zánik tak byli novým začátkem, kdy se pozměněná série teprve rozkoukávala. Tvůrcům přišlo, že chystat vždy jeden film, bez nějakého uceleného směru, už není pro sérii příliš praktické a prospěšné.

Proto byl sestavený tým scenáristů a nikoliv jen těch, kteří Transfomrers dobře znají. Hlavním kritériem byla v první řadě rozmanitost. Jak už jsme slyšeli, vzniklo dvanáct různých námětů, z nich se šest už teď nějakým způsobem realizuje. Nový styl práce přilákal zpět Michala Baye (který už léta vyhrožuje, jak se sérií končí), scenáristy zase bavila absolutní volnost (v rámci filmů vhodných i pro děti). Kurt Nolen přišel s nápadem na Transformers za časů Merlina. Už dlouho chystal artušovský film a nakonec se Nolen mohl realizovat alespoň takto. Arta Markuma pak zase zaujal příběh Transformerů za druhé světové války. Bayovi se dva náměty tak zalíbily, že je zakomponoval do příběhu, který Akiva Goldman původně připravoval jako zcela obyčejné pokračování Transformers: Zánik.

A pozor, tím výlety do minulosti ani zdaleka nekončí! V 80. letech se bude odehrávat samostatný film o Bumblebeem. V tom bude méně robotů a snímek bude víc zaměřený na dětské publikum. Stále se také chystá animovaný snímek z dávných časů, který má představit kořeny planety Cybertron a celého robotického druhu. Zdaleka nejdivočejší je však letmá zmínka, podle které se jeden z připravovaných scénářů odehrává ve starém Římě! Jestli bude schválený, tak to bude opravdu úlet.

Transformers: Poslední rytíř

21.06.2017 | USA, Kanada
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Thriller
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest