Cleaner: Daisy Ridley vystoupí ve vlastní Smrtonosné pasti

Cleaner: Daisy Ridley vystoupí ve vlastní Smrtonosné pasti | Fandíme filmu
Lucasfilm
Rey ze Star Wars se pod dohledem režiséra bondovek pustí do zkorumpovaných magnátů a eko teroristů.

Daisy Ridley je nejslavnější díky Star Wars, do kterých se v dohlednu zase vrátí. Vedle toho se na ni mohou diváci těšit v řadě dalších projektů, jako jsou The Marsh King’s Daughter nebo Young Woman And The Sea. Letos má natočit také akčňák Cleaner, jenž na první pohled může připomínat Smrtonosnou past, protože jedinou šancí na záchranu je pro rukojmí v mrakodrapu naše hrdinka.

Akční thriller se odehrává v současném Londýně, kde energetická společnost pořádá v mrakodrapu Shard výroční galavečer. Akci přepadnou radikální aktivisté, kteří zajmou tři sta rukojmí a rádi by odhalili, jak je hostitelská firma zkorumpovaná. Všechno se vymkne z rukou, když se ukáže, že v jejich řadách se ukrývá jeden naprostý fanatik, který je připravený zavraždit všechny lidi v budově, aby vyslal světu své anarchistické poselství. Jedinou šancí na záchranu rukojmí je Joey Locke (Ridley). Bývalá vojačka a současná umývačka oken, která je v 90. patře zavěšená na vnějším plášti budovy. Čas běží a hrdinka se snaží najít způsob, jak zároveň zachránit rukojmí, ale zároveň pohnat zkorumpované energetické magnáty ke spravedlnosti.

Snímek natočí Martin Campbell, režisér bondovek Zlaté oko a Casino Royale, případně horolezeckého Vertical Limitu, kde už si v minulosti vyzkoušel napětí v závratných výškách. Také v chystané novince by podle svých slov v divácích rád vyvolal v kině pocit, jako by sami viseli na fasádě mrakodrapu. Natáčet se má koncem léta, ale zatím není veřejně známo, zda alespoň část snímku filmaři natočí přím v Shardu, anebo nikoliv.

Titulní foto je ilustrační: Daisy Ridley ve filmu Star Wars: Vzestup Skywalkera

Zdroj: Deadline

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest