Vyproštění 2: Chrise Hemswortha v Česku při natáčení zapálili

Vyproštění 2: Chrise Hemswortha v Česku při natáčení zapálili | Fandíme filmu
Netflix
Zobrazit další 2 obrázky
V pokračování divoké akce od Netflixu nás čeká několik dlouhých scén bez jediného přerušení.

Určitě jste viděli trailer pro Vyproštění 2 (Extraction 2), pokračování akčního bijáku s Chrisem Hemsworthem v hlavní roli. V upoutávce byla i dlouhá nepřerušovaná akční sekvence na vězeňském nádvoří, kde ústřední hrdina Tyler Rake čelí řadě oponentů a v jednu chvíli dokonce chytí plamenem.

Pokud byste si mysleli, že jde o digitální trik, byli byste na omylu. Režisér snímku Sam Hargrave pro magazín Empire prozradil, že během českého natáčení Hemswortha skutečně zapálili. Záběr se navíc točil opakovaně a režisér před Chrisem smeká, protože málokterá prvoligová hvězda by se zapálit nechala. Herce před ohněm ochránily speciální kaskadérské bundy s nehořlavými vrstvami.

Doslova ohnivá rvačka se točila v jednom dlouhém záběru beze střihu a možná nepůjde o jedinou akční scénu bez přerušení. Producenti Russoovi v rozhovoru pro Collider uvedli, že nás ve filmu čeká zhruba čtrnáctiminutová sekvence bez jediného střihu! Collider naznačil, že by mělo jít o scénu s vrtulníkem. Z toho co víme tedy o honičku vrtulníku s vlakem.

Chris Hemsworth se vrací jako drsňák John Rake v akčním thrilleru Vyproštění 2 (Extraction 2). Poté, co sotva přežil události prvního filmu, dostává John další zakázku: Má za úkol osvobodit z věznice zadržovanou rodinu drsného gruzínského gangstera. Pro našince je atraktivní, že se velká část snímku točila v Krušných horách a na řadě dalších míst České republiky. Snímek opět režíruje Sam Hargrave, scénář znovu napsal Joe Russo, jenž je spolu s bratrem Anthonym také producentem filmu. V jedné z vedlejších rolí vystupuje Olga Kurylenko. Novinku uvidíme 16. června.

Foto: Netflix

Zdroje: Empire, Collider

Galerie: 3

Vyproštění 2: Chrise Hemswortha v Česku při natáčení zapálili | Fandíme filmu Vyproštění 2: Chrise Hemswortha v Česku při natáčení zapálili | Fandíme filmu Vyproštění 2: Chrise Hemswortha v Česku při natáčení zapálili | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest