Bleskovky: Policajt v Beverly Hills 4 je na řadě, chybí jen scénář

Bleskovky: Policajt v Beverly Hills 4 je na řadě, chybí jen scénář | Fandíme filmu
Paramount Pictures
Chris Pine se dal na černé operace, Daisy Ridley nahání násilného otce, Jamie Alexander dotočila Thora 4.

Bleskovky je rubrika určená kratším zprávám a zajímavostem, které neplní titulní stránky, ale zaslouží si svůj prostor.

Chris Pine jde do akce

Violence of Action je nový akční film Tarika Saleha s Chrisem Pinem v hlavní roli. Ten si zahrál Jamese Harpera, který byl nedobrovolně propuštěný ze Zelených baretů a přidá se k paravojenské organizaci, aby dokázal živit rodinu. Spolu s elitním týmem letí na černou misi do Berlína, aby tam vyšetřil tajuplnou hrozbu. Hned během první mise skončí sám, pronásledovaný napříč Evropou, kde musí bojovat o život dost dlouho na to, aby se dostal domů a odkryl skutečné motivy těch, kteří jej podrazili. Z filmu by mohla vzejít celá série. (Zdroj: Deadline)

Daisy Ridley míří do bažin

Daisy Ridley si zahraje v novince The Marsh King’s Daughter od Neila Burgera. Ztvární Helenu, která se narodila v hodně nestandardních podmínkách. Její otec unesl její matku, ještě když byla teenager, měl s ní Helenu a obě je věznil v odlehlé chatě uprostřed močálů. Malé Heleně se život v přírodě líbil a navzdory jeho tvrdosti měla otce ráda. Dokud se nedozvěděla, jaký primitiv dovede být. Dvacet let poté má Helena vlastní rodinu a svou minulost tají. Když však její otec uteče z vězení a schová se v močálech, ví, že se mu musí postavit, protože ona jediná jej v mokřadu dokáže najít a přelstít. (Zdroj: Slashfilm)

Kevin Feige a Edgar Wright jsou kamarádi do deště

Řečeno v nadsázce, šéf Marvelu Kevin Feige a odvolaný režisér Ant-Mana jsou zase kamarádi. Edgar Wright měl před lety zrežírovat dobrodružství Mravenčího muže, ale nechtěl svůj snímek podřizovat návaznosti na další Marvel filmy a dalším přáním studia. Z projektu tenkrát raději těsně před natáčením vycouval. V nedávném rozhovoru Wright přiznal, že od té doby s Feigem nemluvil. Rozloučení sice tenkrát nebylo nikterak nepřátelské, avšak k dalšímu kontaktu zkrátka nějak nebyla příležitost. Pak měl Edgar pro magazín Empire napsat článek o zásadních momentech kinematografie a Marvel v příspěvku prostě nemohl chybět. Proto se Wright rozhodl Feigeho požádat o vyjádření a ten prý byl upřímně potěšený z toho, že si na něj vzpomněl. Vedle pracovních vztahů oba pánové bývali vždycky dobrými parťáky, tak kdo ví, třeba Wrightovo vstřícné gesto opět nastartuje kamarádské vazby. Nicméně s tím, že by Wright točil v budoucnu nějakou marvelovku, bychom asi počítat neměli, Edgar má rád nad svými filmy plnou kontrolu, Marvel také, to by prostě nešlo dohromady. (Zdroj: Empire)

Jamie Alexander má u Thora 4 hotovo

Jamie Alexander je po představitelích Strážců Galaxie další herečkou, která opouští australské natáčení Thora: Love and Thunder. Můžeme tak usuzovat, že její role Lady Sif nebude stěžejní, což je vzhledem k nabitém obsazení pochopitelné. Jinak je v poslední době kolem Thora 4 celkem ticho, pouze jsme se dočkali pár „marketingových“ vyjádření Chrise Hemswortha, jež se v rozhovoru pro GQ rozpovídal o tom, jaký cítí tlak, když se spolu s kolegy snaží zopakovat kouzlo Thora: Ragnarok. V rozhovoru také pochválil hereckého kolegu Chrise Pratta, představitele Star-Lorda a jeho schopnost improvizovat. (Zdroj: GQ, Jamie Alexander)

Policajt v Beverly Hills 4?

Téma Policajta v Beverly Hills se čas od času znovu vynořuje a vypadá to, že se Eddie Murphy skutečně k jedné ze svých nejpopulárnějších rolí opravdu vrátit chce. V posledním rozhovoru na dané téma před pár dny potvrdil, že práva na látku má Netflix, aktuálně se chystá scénář a čtvrtý díl série by měl být příštím Murphyho projektem. Zároveň ale platí, že dokud scénář nebude perfektní, Murpy prostě do natáčení nejde. (Zdroj: Deus & Mero)

Foto: Paramount Pictures

Zdroje: Deus & Mero, Jamie Alexander, GQ, Empire Online, Slashfilm, Deadline,

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest