Vyproštění 2: První ukázka ze zběsilé akce natáčené v Česku

Vyproštění 2: První ukázka ze zběsilé akce natáčené v Česku | Fandíme filmu
Netflix
Zobrazit další 1 obrázek
Chris Hemsworth, představitel Thora, natočil v Česku bláznivou jízdu, kde vrtulník přistává na vlaku.

Závěrem loňského roku natáčel Chris Hemsworth v Česku pokračování pro Vyproštění (Extraction). Možná nejde o tak nákladný projekt, jakým byl The Gray Man, ale ve prospěch Vyproštění hovoří jedna specifická věc. Točí jej režisér Sam Hargrave, což je původně kaskadér a režisér akčních scén. Takže ve svých celovečerních filmech má snahu po akční stránce předvést jen to nejlepší.

To znamená důraz na kaskadérskou práci, praktické efekty a absolutní nasazení týmu. První snímek se chlubil extrémní honičkou, při které se hodně dlouho daří vytvářet iluzi nepřerušeného záběrů, kdy kamera kontinuálně sleduje nebezpečné dění. Dvojka by údajně měla nabídnou ještě komplexnější scénu podobného typu. Jinak první zveřejněná upoutávka nabízí hromadu záběrů ze zákulisí, kde se můžete podívat, jak se točilo v Krušných horách i na dalších místech v Česku i zahraničí.

Z dřívějška víme, že má Česko představovat Arménii a Gruzii. Snímek opět režíruje Sam Hargrave, scénář znovu napsal Joe Russo, jenž je spolu s bratrem Anthonym také producentem filmu. Snímek uvidíme v roce 2023.

Podklady a foto: Netflix

Galerie: 2

Vyproštění 2: První ukázka ze zběsilé akce natáčené v Česku | Fandíme filmu Vyproštění 2: První ukázka ze zběsilé akce natáčené v Česku | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest