Vyproštění 2: Chris Hemsworth sdílí 1. video z rozjetého vlaku

Vyproštění 2: Chris Hemsworth sdílí 1. video z rozjetého vlaku | Fandíme filmu
Netflix
Zobrazit další 4 obrázky
Podívejte se, jak Hollywood v Česku natáčí akční biják s hvězdou Avengers.

Jak jsme vás již informovali, Netflix aktuálně točí v zasněžených Krušných horách akční snímek Vyproštění 2. Produkce si k natáčení pronajala kus vlakové trati z Chomutova směrem na Vejprty. Štáb byl na místě už několik dní, teď se z místa činu přihlásil i Chris Hemsworth, představitel hlavní role. Pro našince je úsměvné, když Hemsworth říká, že je v Praze, když je od ní asi 100 kilometrů, nicméně můžeme spekulovat o tom, jestli náhodou Hemsworth nemá hotel někde na Starém městě, a když ho ráno vyvážejí autem na plac, tak možná ani pořádně neví, kde vlastně je.

Podstatné je, že na záběrech vidíme Chrise v kostýmu Johna Rakea, který je stále naživu. Jak je to možné, zatím herec nechce prozradit. Můžete se podívat, že se natáčí na opravdu rozjetém vlaku, který je obehnaný zábradlím, zřejmě kvůli bezpečnosti a proto, aby měli kde stát kameramani. Jeden z kaskadérů sdílel v Instagram Story také záběr ze střech vlaku, takže se bude nejspíš točit i tam. Krom exteriérů se točí také v ateliérech v Praze na Barrandově, kde můžete vidět, že tvůrci točí vlakovou scénu také před modrým pozadím. Můžeme tudíž čekat opravdu divoké kousky, když je filmaři nechtějí všechny riskovat na skutečném vlaku.

Členové štábu postupně sdílejí nejrůznější materiály a především pak režisér Sam Hargrave je na sociálních sítích aktivní denně, můžeme se tedy těšit na to, jak se nám natáčení hollywoodského spektáklu v Česku bude postupně odhalovat. Jednotlivá videa jsou níže, dole v galerii najdete fotky.

Snímek opět režíruje Sam Hargrave, scénář znovu napsal Joe Russo, jenž je spolu s bratrem Anthonym také producentem filmu. Můžeme tipovat, že snímek uvidíme nejdříve závěrem roku 2022, možná až v roce 2023.

Titulní foto je ilustrační, z prvního Vyproštění

Zdroje: Sam Hargrave, Chris Hemsworth, Eric Salas, Rachel McDermott, Justin Howell, Jasin Boland

Galerie: 5

Vyproštění 2: Chris Hemsworth sdílí 1. video z rozjetého vlaku | Fandíme filmu Vyproštění 2: Chris Hemsworth sdílí 1. video z rozjetého vlaku | Fandíme filmu Vyproštění 2: Chris Hemsworth sdílí 1. video z rozjetého vlaku | Fandíme filmu Vyproštění 2: Chris Hemsworth sdílí 1. video z rozjetého vlaku | Fandíme filmu Vyproštění 2: Chris Hemsworth sdílí 1. video z rozjetého vlaku | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest