Vyproštění: Režisér se doslova připoutal na kapotu, aby natočil zběsilou akci - koukněte

Vyproštění: Režisér se doslova připoutal na kapotu, aby natočil zběsilou akci - koukněte | Fandíme filmu
Netflix
Zobrazit dalších 8 obrázků
Chris "Thor" Hemsworth ukazuje, jak natáčel nejdrsnější akční scénu svojí herecké kariéry.

Příští týden v pátek uvidíme ne Netflixu akční film Vyproštění (Extraction) s Chrisem Hemsworthem v hlavní roli. Streamovací služba čerstvě vypustila novou ukázku, ve které se snaží diváky nalákat na skutečnost, že se tvůrci při natáčení akčních scén pořádně zapotili. Konkrétně je ve videu řeč o natáčení skoro dvanáctiminutová pasáže, která ve výsledném filmu bude působit dojmem, že je celá pořízená v jediném záběru. Jak sami můžete v přiloženém videu vidět, kvůli tomu, že se méně často stříhalo, musel Hemsworth celou řadu náročných momentů zvládnout sám a potvrzuje, že jde jednoznačně o technicky nejnáročnější natáčení jeho kariéry.

Režisér snímku Sam Hargrave se potom pro pořízení divokých záběrů neváhal připoutat na kapotu rozjetého auta. A ještě si při tom libuje, jak je v takové chvíli ve svém živlu. Ostatně, aby také ne, když je původně kaskadér, choreograf a režisér pomocných štábů, kterou jsou u velkofilmů obvykle zodpovědné právě za akci. V téhle pozici pracoval na thrilleru Zúčtování, na Atomic Blonde akčního kouzelníka Davida Leitche (John Wick) a také na Avengers: Endgame. Konkrétně s Marvelem má Hargrave letitou zkušenost – pracoval pro něj na řadě filmů jako koordinátor akčních sekvencí, či jako dublér Chrise Evanse (Captain America). Právě tady se zřejmě seznámil s režisérem Joem Russoem (Captain America 2 a 3, Avengers 3 a 4), který pro Vyproštění napsal scénář a snímek produkoval. Nezbývá než doufat, že krom lásky pro akci Hargrave v sobě najde také talent pro vyprávění příběhů.

Dole v galerii můžete vidět z natáčení řadu zákulisních fotografií.

Galerie: 9

Vyproštění: Režisér se doslova připoutal na kapotu, aby natočil zběsilou akci - koukněte | Fandíme filmu Vyproštění: Režisér se doslova připoutal na kapotu, aby natočil zběsilou akci - koukněte | Fandíme filmu Vyproštění: Režisér se doslova připoutal na kapotu, aby natočil zběsilou akci - koukněte | Fandíme filmu Vyproštění: Režisér se doslova připoutal na kapotu, aby natočil zběsilou akci - koukněte | Fandíme filmu Vyproštění: Režisér se doslova připoutal na kapotu, aby natočil zběsilou akci - koukněte | Fandíme filmu Vyproštění: Režisér se doslova připoutal na kapotu, aby natočil zběsilou akci - koukněte | Fandíme filmu Vyproštění: Režisér se doslova připoutal na kapotu, aby natočil zběsilou akci - koukněte | Fandíme filmu Vyproštění: Režisér se doslova připoutal na kapotu, aby natočil zběsilou akci - koukněte | Fandíme filmu Vyproštění: Režisér se doslova připoutal na kapotu, aby natočil zběsilou akci - koukněte | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest