Vyproštění 2: Chris Hemsworth už je v Česku, chystá vlakovou honičku

Vyproštění 2: Chris Hemsworth už je v Česku, chystá vlakovou honičku | Fandíme filmu
Netflix
Chybět nebudou vrtulníky a exploze. Známe zápletku filmu a další podrobnosti u natáčení Netflix akce v ČR.

Už několik měsíců víme, že natáčení akčního Netflix snímku Vyproštění 2 se kvůli potížím s pandemickou situací přesunulo přinejmenším z části do České republiky. Teď je první klapka na spadnutí a tak pro vás máme první podrobnosti.

Točit by se mělo minimálně od 23. listopadu do 19. března v Praze a dalších místech po Česku. Představitel hlavní role Chris Hemsworth je už v tuhle chvíli v našem hlavním městě, kam přijel společně s ním jeho bratr Liam Hemsworth (není zřejmé, zda má ve filmu roli, nebo je prostě s bratrem na dovolené). Fanouškům se je občas podaří potkat v pražských ulicích, sám Chris sdílel dosud jen záběry z posilovny, kde pilně maká na svojí fyzičce. Díky sociálním sítím nicméně víme například také to, že na místě už je také Bobby Holland Hanton, Hemsworthův letitý dublér. Ten včera sdílel fotku s Udo Kierem a přidal k ní #Extraction2. Že by legendární herec měl ve filmu roli?

Prozatím víme, že kaskadéři měli ve druhé polovině října kvůli nácviku najatý hornický skanzen Mayrau u Kladna. Není zřejmé, zda šlo opravdu pouze o přípravu, anebo se filmaři do industriálního prostoru jednou vrátí i s kamerami. Pojistka produkce pak odhaluje například to, že v Česku nepřijdeme o natáčení explozí.

Ale pojďme na další lokalitu, kterou se zatím podařilo odhalit. Filmaři si pro sebe na zhruba dva týdny rezervovali vlakovou trať z Chomutova do Vejprt. Víme, že se zde bude točit jedna z hlavních akčních scén filmu, konkrétně vlaková honička s bojovými vrtulníky. Počítá se se střelbou a kaskadérskou jízdou vozidel.

Také se dozvídáme, že by Česko mělo ve filmu představovat Arménii a Gruzii, zřejmě se tedy podíváme do napjaté pohraniční oblasti, kde v letošním roce docházelo k otevřeným ozbrojeným střetům. Hlavní hrdina Tyler Rake se společně se svým týmem bude snažit „vyrvat ze spárů nebezpečných a po zuby ozbrojených zabijáků mladou ženu s jejími dětmi“.

Snímek opět režíruje Sam Hargrave, scénář znovu napsal Joe Russo, jenž je spolu s bratrem Anthonym také producentem filmu. Můžeme tipovat, že snímek uvidíme nejdříve závěrem roku 2022, možná až v roce 2023.

Foto je ilustrační - Vyproštění (Netflix)

Zdroje: Extra Films I, II, Chomutovský deník, SVMK Hornický skanzen, Chris Hemsworth, Bobby Holland Hanton, Stillking Films, Blesk, Klára Doležalová

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest