Deadpool 3: Nejbližší maskovaného hrdiny se vracejí

Deadpool 3: Nejbližší maskovaného hrdiny se vracejí | Fandíme filmu
20th Century Studios
Zobrazit dalších 6 obrázků
Ani s přechodem do propojeného světa Marvelu nebudou dosavadní Deadpoolovi bližní chybět.

Obsazení Deadpoola 3 se hezky zakulacuje. Jako první se k Ryanu Reynoldsovi přidal Hugh Jackman jako Wolverine. V nových rolích se připojili Emma Corrin a Matthew Macfadyen. Šušká se, že by ve snímku měli vystupovat Owen Wilson a Tara Strong, marvelovští představitelé Mobia a Miss Minutes z časoprostorové agentury TVA (Podle zákulisních zvěstí se Deadpool kvůli cestování napříč realitami nebo časem dostane s TVA do křížku). Následně bylo oznámeno, že se vracejí Karan Soni jako taxikář Dopinder a Leslie Uggams v roli slepé Al, Deadpoolovy spolubydlící.

Tím ale příliv starých tváří nekončí. Čerstvě jsme se dozvěděli, že se Morena Baccarin vrátí jako Deadpoolova láska Vanessa a Stefan Kapicic jako Colossus – xmenovský hromotluk, jenž se Deadpoola od prvního filmu pokoušel umravňovat. Podle magazínu Deadline zatím není zřejmé, zda se vrátí i Brianna Hildebrand jako další členka X-Menů - Negasonic Teenage Warhead.

Ještě začátkem dubna Baccarin v rozhovoru říkala, že si není jistá, zda se jí s produkcí podaří domluvit na podmínkách návratu, ale nakonec se to zjevně podařilo. Nejspíš si vzpomenete, že Vanessa v předchozím filmu zemřela, ale Deadpool ji později zachránil prostřednictvím stroje času. Kdo ví, třeba právě tahle skutečnost postaví proti populárnímu kecálkovi agenturu TVA.

Scénář filmu píší Rhett Reese a Paul Wernick. Počítá se s tím, že i po přesunu značky k Marvelu/Disneymu bude série nadále mládeži nepřístupná. Režíruje Shawn Levy. V hlavních rolích Ryan Reynolds, Hugh Jackman, Karan Soni, Leslie Uggams, Matthew Macfadyen a Emma Corrin. Datum premiéry je stanoveno na 7. listopadu 2024.

Titulní foto je ilustrační: Předchozí Deadpoolův film

Zdroje: Deadline, Inside of You podcast

Galerie: 7

Deadpool 3: Nejbližší maskovaného hrdiny se vracejí | Fandíme filmu Deadpool 3: Nejbližší maskovaného hrdiny se vracejí | Fandíme filmu Deadpool 3: Nejbližší maskovaného hrdiny se vracejí | Fandíme filmu Deadpool 3: Nejbližší maskovaného hrdiny se vracejí | Fandíme filmu Deadpool 3: Nejbližší maskovaného hrdiny se vracejí | Fandíme filmu Deadpool 3: Nejbližší maskovaného hrdiny se vracejí | Fandíme filmu Deadpool 3: Nejbližší maskovaného hrdiny se vracejí | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest