Deadpool 3: Wolverine a Deadpool se budou nenávidět

Deadpool 3: Wolverine a Deadpool se budou nenávidět | Fandíme filmu
20th Century Studios
Zobrazit další 2 obrázky
Hugh Jackman byl dotázaný, zda se k roli Wolverina vrací jen jednou nebo opakovaně. Plus poslední drby o zápletce.

Hugh Jackman je k dispozici novinářům při propagaci snímku Syn (The Son). Reportéři si při tom neodpustí otázky třetího Deadpoola. V nedávném interview Hugh vysvětloval, jak se vlastně jeho Wolverine může znovu ukázat na plátně, když ve snímku Logan zemřel. Tentokrát se jej redaktor magazínu Empire ptal na to, jak dlouho jeho návrat ke komiksům vydrží a jaký vlastně budou mít v chystaném snímku Deadpool a Wolverine vztah.

Pokud jde o případný další návrat, Jackman jej jednoznačně nevyloučil. Mohl to udělat, stejně tak mohl říct nějakou obligátní frázi v tom smyslu, že „bude záležet na scénáři“. Namísto toho nabídl jinou diplomatickou odpověď:

U každého filmu si představuji, že jde o jednorázovou záležitost, tak to prostě vnímám. Budu k vám upřímný. Na začátku jsem sice podepsal smlouvu na dva filmy, ale i tak jsem si myslel, že po [prvních X-Menech] bude po všem. Tenkrát se komiksové filmy netočily. Prostě to beru postupně. Mám kliku, že to tak mám – nemusím se stresovat budoucností a podle mě je to ten nejlepší možný přístup.“

Kdo ví, třeba ke svojí kariéře Hugh takhle opravdu přistupuje, ale kdyby ve světě Marvelu hodlal jako Wolverine strávit delší čas, stejně by nám to zatím říct nemohl. Jackmanovi fanoušci se alespoň mohou těšit myšlenkou, že herec další případný návrat okamžitě rázně neodmítl.

Když se jej redaktor ptal na to, jak by popsal vztah Wolwerina s Deadpoolem v chystaném snímku, označil jej Hugh za nulový. Je na bodu mrazu. Jsou oba protiklady jeden druhého. Nenávidějí se. Jackman to vnímá tak, že je Logan Deadpoolem frustrovaný, chce od něj být milion kilometrů daleko, anebo mu alespoň jednu vrazit. Daleko od něj být bohužel v chystaném filmu nemůže, tudíž si Hugh myslí, že se to neobejde bez pár facek.

Potud přímo vyjádření Wolverinova představitele. Vedle toho se objevil ještě nepotvrzený zákulisní drb od známé twitterové uživatelky MyTimeToShineHello. Ta tvrdí, že snímek bude přímo navazovat na Deadpoola 2. Wade Wilson bude s pomocí Cableova stroje času cestovat do budoucnosti, aby zachránil Logana před smrtí. Wolverine nebude tušit, kdo Deadpool je a bude se jej chtít zbavit, avšak používání stroje času dvojici dostane do hledáčku Time Variance Authority, utajené agentury, která se v mnohovesmíru pokouší zabránit odchylkám od předem daného řádu věcí. Momentálně však nemáme jak ověřit, zda drb může být pravdivý. Říct můžeme jen to, že už v minulosti to z několika důvodů vypadalo, že Time Variance Authority skutečně bude mít ve snímku roli.

Scénář filmu píší Rhett Reese a Paul Wernick. Počítá se s tím, že i po přesunu značky k Marvelu/Disneymu bude série nadále mládeži nepřístupná. Režíruje Shawn Levy. V hlavních rolích Ryan Reynolds a Hugh Jackman. Datum premiéry je stanoveno na 7. listopadu 2024.

Foto je ilustrační, Deadpool

Zdroje: MyTimeToShineHello, Empire

Galerie: 3

Deadpool 3: Wolverine a Deadpool se budou nenávidět | Fandíme filmu Deadpool 3: Wolverine a Deadpool se budou nenávidět | Fandíme filmu Deadpool 3: Wolverine a Deadpool se budou nenávidět | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest