Deadpool 3: Profesor X se znovu může vrátit

Deadpool 3: Profesor X se znovu může vrátit | Fandíme filmu
Marvel Studios
Patrick Stewart namlsal fanoušky xmenovského vůdce.

Už letos začne natáčení dalšího Deadpoola, který se přesune oblíbeného sprosťáka s mečem do světa Marvelu. Zřejmě v tom budou mít prsty cestování napříč realitami a možná i cestování v čase. Starý dobrý Wolverine je každopádně v novém snímku naživu...ať už je to Wolverine z jakéhokoliv místa a doby. Nabízí se tak otázka: Když se vrací on, mohl by se vrátit i někdo další?

Redaktor serveru ComicBook se na to rozhodl zeptat přímo Patricka Stewarta, starého známého představitele Profesora X. Ten reportérovi odpověděl, že nic konkrétního neví, nicméně Marvel mu prý řekl, ať je v pohotovosti. To nemusí znamenat vůbec nic, avšak pokud sir Patrick říká pravdu, tak studio zřejmě přinejmenším zvažuje variantu, že by se Profesor X ve snímku alespoň třeba krátce ukázal. (Nebo se samozřejmě může objevit i v nějakém jiném filmu).

Podobně jako Wolverine se i profesor Charles Xavier dočkal ve snímku Logan důstojného rozloučení se svou letitou dráhou. Nicméně, jak už bylo řečeno, když už se manipulací s časoprostorem může vrátit Wolverine, tak proč ne někdo další. Ostatně, právě díky multiversu už jsme mohli v minulém roce narazit ve snímku Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství na Profesora X z paralelní reality. Tehdy to bylo cameo, vlastně takový vtípek. Lze obdobný vtípek zopakovat ještě za přítomnosti Wolverina a Deadpoola? Teoreticky ano. Stálo by to podle vás za to?

Scénář filmu píší Rhett Reese a Paul Wernick. Počítá se s tím, že i po přesunu značky k Marvelu/Disneymu bude série nadále mládeži nepřístupná. Režíruje Shawn Levy. V hlavních rolích Ryan Reynolds a Hugh Jackman. Datum premiéry je stanoveno na 7. listopadu 2024.

Titulní foto je ilustrační: Patrick Stewart jako Professor X ve snímku Doctor Strnge v mnohovesmíru šílenství

Zdroj: ComicBook.com

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest