Deadpool 3: Režisér se dušuje, že film bude mládeži nepřístupný krvák

Deadpool 3: Režisér se dušuje, že film bude mládeži nepřístupný krvák | Fandíme filmu
20th Century Fox
Zobrazit další 1 obrázek
Disney nedisney, Deadpool i nadále zůstane sprosťákem, jakým byl vždycky.

Od chvíle, kdy bylo oznámeno, že Deadpool přechází pod Marvel Studios, visela ve vzduchu otázka, zda v Disneyho hájenství bude zabiják s nevymáchanou pusou i do budoucna krvavý sprosťák. Ze studia několikrát zaznělo, že konkrétně Deadpool nadále mládeži nepřístupný zůstane. Ale víte jak to je – korporace toho naslibují tolik, že ujišťování není nikdy dost.

Naštěstí je tu jeho další kolo, které nabízí sám režisér Shawn Levy. Aktuálně se ladí scénář, v němž je podle Shawna hromada sprostých výrazů. Násilí je v příběhu hromada a není nijak maskované. Nechybí antihrdinovo uvědomění sebe sama. Chystaný snímek je prostě Deadpool, tak jak jej diváci znají. Shawn dodává, že když komedii Stážisti z roku 2013 po nátlaku studia přestříhal tak, aby byla mládeži přístupná, tak to následně vnímal jako jednu z největších kariérních chyb. A podruhé už takovou udělat nechce.

V rozhovoru pro Collider režisér také potvrdil, že natáčení snímku by mělo začít zhruba příští rok v květnu. Takže nejpozději do té doby budeme vědět o filmu víc.

Scénář filmu píší Rhett Reese a Paul Wernick. Počítá se s tím, že i po přesunu značky k Marvelu/Disneymu bude série nadále mládeži nepřístupná. Režíruje Shawn Levy. V hlavních rolích Ryan Reynolds a Hugh Jackman. Datum premiéry je stanoveno na 7. listopadu 2024.

Foto je ilustrační, Deadpool

Zdroj: Collider

Galerie: 2

Deadpool 3: Režisér se dušuje, že film bude mládeži nepřístupný krvák | Fandíme filmu Deadpool 3: Režisér se dušuje, že film bude mládeži nepřístupný krvák | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest