Deadpool 3: Ryan Reynolds vítá marvelovský mnohovesmír

Deadpool 3: Ryan Reynolds vítá marvelovský mnohovesmír | Fandíme filmu
20th Century Studios
Zobrazit dalších 5 obrázků
Potenciálně také známe záporačku nového filmu s Deadpoolem a Wolverinem v hlavních rolích.

V půlce listopadu se objevily zvěsti o tom, že by se v novém Deadpoolovi měla objevit organizace TVA, spolu s ní agent Mobius (Owen Wilson) a potažmo tedy putování napříč komiksovými realitami. Teď tímhle směrem nenápadně poukazuje i Ryan Reynolds, představitel hlavní role. Toho na Twitteru oslovila Miss Minutes, „virtuální asistentka“ s podobou animovaných hodin, která v sídle organizace TVA doprovází jednotlivé návštěvníky. A Ryan Miss Minutes její pozdrav opětoval. Jasně, možná Reynolds jen tak blbne nebo nás vyloženě trollí, nicméně fanoušci si zatím jeho gesto vykládají tak, že nenápadně potvrdil, že se vypraví od mnohovesmíru.

To není všechno, co se kolem chystaného snímku v poslední době šustlo. V produkčních materiálech není označovan jako Deadpoolův nepojmenovaný film, ale jako nepojmenovaný film Deadpoola a Wolverina. To nám naznačuje, že oba budou více či méně rovnocennými hlavními postavami a nikdo by neměl tahat za kratší kus provazu.

A pak je tu ještě jedna castingová zpráva. Produkce hledá ženu mezi 30 a 50 lety, která bude vystupovat jako záporačka. Fanoušci si to spojili s propagačním videem, v němž Reynolds oficiálně oznámil přípravu snímku. V jednom momentě videa Ryan sedí na záchodě a čte si číslo Wolverinovy komiksové série. V tom čísle vystupovala záporačka Danger. Ta má poměrně zvláštní příběh zrodu. X-Meni v komiksech pro trénink používají místnost s extrémně realistickými simulacemi, tzv. Danger Room. Umělá inteligence, která místnost řídila, si s postupem času uvědomila sebe sama, vzbouřila se svému zotročení a svým pánům, vyrobila si hmotné, ženské tělo a proti X-Menům se postavila.

Už za pár dní bude mít Marvel prezentaci na brazilské akci CCXP, tak budeme napjatě očekávat, jestli náhodou o „Deadpoolovi 3“ neoznámí nějaké novinky oficiálně.

Scénář filmu píší Rhett Reese a Paul Wernick. Počítá se s tím, že i po přesunu značky k Marvelu/Disneymu bude série nadále mládeži nepřístupná. Režíruje Shawn Levy. V hlavních rolích Ryan Reynolds a Hugh Jackman. Datum premiéry je stanoveno na 7. listopadu 2024.

Foto je ilustrační, Deadpool

Zdroje Ryan Reynolds, Daniel Richtman I, II,

Galerie: 6

Deadpool 3: Ryan Reynolds vítá marvelovský mnohovesmír | Fandíme filmu Deadpool 3: Ryan Reynolds vítá marvelovský mnohovesmír | Fandíme filmu Deadpool 3: Ryan Reynolds vítá marvelovský mnohovesmír | Fandíme filmu Deadpool 3: Ryan Reynolds vítá marvelovský mnohovesmír | Fandíme filmu Deadpool 3: Ryan Reynolds vítá marvelovský mnohovesmír | Fandíme filmu Deadpool 3: Ryan Reynolds vítá marvelovský mnohovesmír | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest