Creed: Boxerská série se dočká čtvrtého dílu

Creed: Boxerská série se dočká čtvrtého dílu | Fandíme filmu
MGM
Zobrazit dalších 5 obrázků
Tím to ale nemusí skončit, značka se podle představitele hlavní role Michaela B. Jordana může rozšiřovat dál. Mrkněte na poslední teaser trojky.

Už začátkem března uvidíme snímek Creed III. Tím ale boxerská sága nekončí. Režisér a představitel hlavní role Michael B. Jordan už teď v rozhovoru pro IGN připustil, že hodlá natočit i Creeda IV. A to pořád ještě není všechno, Jordan dále naznačil, že vyloučený není ani vznik nějakého spin-offu.

Creed je přitom spin-offem série Rocky, z níž má do budoucna vzejít ještě jeden spin-off, Drago. Sylvester Stallone se nedávno rozpovídal o tom, jak není nadšený z toho, jakým způsobem je od filmů stavějících na jeho dřívějším úspěchu odříznutý. O Creedovi III nedávno pro The Hollywood Reporter řekl, že on sám by jej zpracoval úplně jinak. Hrdinové podle něj sklouznou do až příliš temných míst. On sám má rád, když postavy dostanou zabrat, ale v zásadě je sentimentální a temnota jej neláká. Domnívá se, že ve skutečném životě jí lidé zažívají až až.

Stallone nicméně na chystaného Creeda IV žádný vliv nemá, takže skutečně může maximálně tak komentovat. Pusťte si poslední teaser a koukněte v galerii na plakáty.

Není horšího protivníka, nežli minulosti. Adonis (Michael B. Jordan) pokořil svět boxu. Jeho kariéra i rodina vzkvétají. Když se objeví jeho přítel z dětství a boxerský talent, je střet mezi bývalými kamarády nevyhnutelný. Bude to víc, než jen zápas. Režíruje Michael B. Jordan. dalších rolích vystupují Tessa Thompson, Phylicia Rashad, Florian Munteanu, Wood Harris, Canelo Álvarez a Millie Davis. Produkuje Ryan Coogler, scénář napsali Zach Baylin a Keenan Coogler. Datum české premiéry v kinech je stanoveno na 2. března 2023.

Foto: MGM

Zdroje: IGN, The Hollywood Reporter

Galerie: 6

Creed: Boxerská série se dočká čtvrtého dílu | Fandíme filmu Creed: Boxerská série se dočká čtvrtého dílu | Fandíme filmu Creed: Boxerská série se dočká čtvrtého dílu | Fandíme filmu Creed: Boxerská série se dočká čtvrtého dílu | Fandíme filmu Creed: Boxerská série se dočká čtvrtého dílu | Fandíme filmu Creed: Boxerská série se dočká čtvrtého dílu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest