Creed III: Nová upoutávka se zaměřila na obří měřítko příštího zápasu

Creed III: Nová upoutávka se zaměřila na obří měřítko příštího zápasu | Fandíme filmu
MGM
Zobrazit dalších 6 obrázků
Film byl pro Michaela B. Jordana jeho dosud největší výzvou a v rámci série značí nový začátek.

Michael B. Jordan se rozpovídal pro magazín Total Film o natáčení Creeda III, v němž tentokrát hrál znovu hlavní roli, ale také snímek režíroval. Michael uvádí, že hrát a režírovat zároveň byl dosud ten nejtěžší úkol jeho kariéry. Jordan také ještě jednou jednoznačně objasnil, proč tentokrát chybí Rocky (Sylvester Stallone).

Ten je podle režiséra stěžejní postavou Donniho života, ale pro Creeda začíná nová éra. Jak pro sérii, tak pro postavu. Z vypravěčskéh hlediska považoval Michael za důležité poskočit v Adonisově do budoucnosti, do klíčového bodu kariéry, kdy už je zavedeným boxerem.

Jordan promlouvá také ve zveřejněném krátkém filmu o filmu, kde předvádí nové záběry z filmu a bere nás do zákulisí. Klíčový zápas příběhu zřejmě proběhne na baseballovém stadionu. Podobné zápasy jsou čas od času uspořádány, ale úplně běžné to není, tudíž si můžeme udělat dopředu představu o tom, že se ve snímku chystá opravdu velký mač. Aby se jej podařilo tvůrcům zachytit v celé jeho grandióznosti, rozhodli se pro natáčení použít IMAX kamery, což se u sportovního filmu stalo vůbec poprvé.

Není horšího protivníka, nežli minulosti. Adonis (Michael B. Jordan) pokořil svět boxu. Jeho kariéra i rodina vzkvétají. Když se objeví jeho přítel z dětství a boxerský talent, je střet mezi bývalými kamarády nevyhnutelný. Bude to víc, než jen zápas. Režíruje Michael B. Jordan. dalších rolích vystupují Tessa Thompson, Phylicia Rashad, Florian Munteanu, Wood Harris, Canelo Álvarez a Millie Davis. Produkuje Ryan Coogler, scénář napsali Zach Baylin a Keenan Coogler. Datum české premiéry v kinech je stanoveno na 2. března 2023.

Foto: MGM

Zdroj: MGM, Total Film

Galerie: 7

Creed III: Nová upoutávka se zaměřila na obří měřítko příštího zápasu | Fandíme filmu Creed III: Nová upoutávka se zaměřila na obří měřítko příštího zápasu | Fandíme filmu Creed III: Nová upoutávka se zaměřila na obří měřítko příštího zápasu | Fandíme filmu Creed III: Nová upoutávka se zaměřila na obří měřítko příštího zápasu | Fandíme filmu Creed III: Nová upoutávka se zaměřila na obří měřítko příštího zápasu | Fandíme filmu Creed III: Nová upoutávka se zaměřila na obří měřítko příštího zápasu | Fandíme filmu Creed III: Nová upoutávka se zaměřila na obří měřítko příštího zápasu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest