Další Rocky bude podle Stallonea dost politický

Další Rocky bude podle Stallonea dost politický | Fandíme filmu
MGM
Zobrazit dalších 8 obrázků
Michael B. Jordan by rád zrežíroval Creeda 3. A vystřižení které scény z Creeda 2 herce naštvalo?

Zatímco poslední boj Johna Ramba s podtitulem Poslední krev (Last Blood) se kvapem blíží do kin, herec Sylvester Stallone se v rozhovoru pro Collider rozpovídal o budoucnost své další ikonické postavy Rockyho. Legendární boxer s přezdívkou Italský hřebec byl naposledy k vidění v pokračování Creeda, a i když to vypadá, že Rockyho úloha v příběhu mladého Adonise skončila, Rocky by stále mohl dostat vlastní oficiální pokračování.

„Mám něco, co je politicky, řekněme...současné. Je to hodně na hraně. A souvisí to s jinou zemí.“

Sice se zatím pohybujeme ve vodách nikým nepotvrzených informací, ale je zjevné, že Stallone má s Rockym ještě plány a rád natočil jeho další samostatné pokračování, mimo příběh jeho učedníka Adonise Creeda. „Tam už nic nezmůžu,“ prozradil herec.

Mluvě o Creedovi, Stallone také naznačil, že herec Michael B. Jordan, který ztvárňuje Adonise, projevil zájem o režírování dalšího dílu. „Michael mi říká ‚Chci režírovat Creeda‘ a já na to ‚Hodně si to promysli, protože bys přišel o dva roky života a neměl bys žádnou garanci, že by z toho filmu byl hit.‘“ Tak to vypadá, že Stallone dává Jordanovi životní lekce nejen v boxerském ringu, ale v reálném životě.

Ve druhém Creedovi jsme se mohli dočkat i neoficiální odvety mezi Rockym a Ivanem Dragem. Scéna nakonec skončila na podlaze střižny a do finálního sestřihu se nedostala. Téma opět vytáhl představitel Ivana Dolph Lundgren na FanX Salt Lake Comic Convention:

„Z nějakého důvodu to vystřihli. S tou scénou jsem film neviděl – možná je to někde na DVD nebo tak. Ale Stallone byl hodě naštvaný, že se ta scéna do filmu nedostala, protože ji tam chtěl. Myslím, že to asi nerušilo strukturu filmu, takže proto to vystřihli. Možná příště.“

Zmíněná scéna se měla odehrát brzy po prvním střetu mezi Creedem a Victorem Dragem, který skončil těžkou porážkou Adonise. Ten skončil v nemocnici, kam otec a syn Dragovi přišli s televizním štábem s cílem získat potřebnou publicitu. Rocky měl naléhat, aby odešli, situace se ale vyhrotila a skončila rvačkou mezi bývalými rivaly v nemocničním lobby. Scéna se ale bohužel nedostala ani na domácí nosiče v rámci dodatečného materiálu, takže v současnosti není k vidění. V závěru článku si můžete pustit alespoň záběry z natáčení scény.

Zdroj: Collider, Movieweb

Galerie: 9

Další Rocky bude podle Stallonea dost politický | Fandíme filmu Další Rocky bude podle Stallonea dost politický | Fandíme filmu Další Rocky bude podle Stallonea dost politický | Fandíme filmu Další Rocky bude podle Stallonea dost politický | Fandíme filmu Další Rocky bude podle Stallonea dost politický | Fandíme filmu Další Rocky bude podle Stallonea dost politický | Fandíme filmu Další Rocky bude podle Stallonea dost politický | Fandíme filmu Další Rocky bude podle Stallonea dost politický | Fandíme filmu Další Rocky bude podle Stallonea dost politický | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest