Rychle a zběsile 10: Podrobnosti o padouchovi a první plakát

Rychle a zběsile 10: Podrobnosti o padouchovi a první plakát | Fandíme filmu
Universal Pictures
Zobrazit další 3 obrázky
Podrobnosti o nových postavách pro Fast X jsou odhaleny.

10. února uvidíme trailer pro Rychle a zběsile 10 a uděláme si první obrázek o tom, zda po masivních zákulisních potížích byli tvůrci schopní dostat narychlo spíchnutý projekt do koukatelného stavu. Těsně po zveřejnění traileru uvidíme další upoutávku v rámci Super Bowlu, kde bude nových ochutnávek zveřejněná hromada.

Než se dočkáme, je tu prozatím první plakát, na němž pózuje Vin Diesel jako Dominic Toretto. Chybět nemůže jeho charakteristický kříž a zádumčivý výraz. A zřejmě má proč se kabonit, protože na něj a jeho rodinu čeká nové nebezpečí.

Následují potenciální spoilery!

Těsně před Vánoci přišla informace, že v Rychle a zběsile 10 vystupuje Hernan Reyes (Joaquim de Almeida), záporák pátého filmu, který tehdy při střetu se zběsilou partou zemřel. Teď už je srozumitelnější, jakou úlohu bude mít v novém snímku. Insider Viewer Anon odhalil, že Jason Momoa ve filmu hraje jeho syna! Synátor je záporákem desátého filmu, touží po pomstě a prý je to naprostý šílenec, který se rád baví, takže je občas přirovnávaný k Jokerovi. Můžeme se domnívat, že Hernan bude figurovat v nějakém společném flashbacku.

Viewer Anon prozradil podrobnosti také o dalších nově obsazených hercích. Daniela Melchior ztvárnila sestru Eleny (Elsa Pataky), kterou jsme poprvé potkali právě v brazilském dobrodružství Rychle a zběsile 5, kde nejprve pomáhala Hobbsovi (Dwayne Johnson) dopadnout zběsilou partu, jen aby se následně přidala na její stranu a navázala vztah s Dominicem. Společně měli syna Briana Marcose (nedávno dostal nového představitele), kterého teď Dom vychovává společně s Letty (Michelle Rodriguez). Elena byla zavražděna v Rychle a zběsile 8, na příkaz Cipher (Charlize Theron), která se taktéž vrací v Rychle a zběsile 10.

Brie Larson potom hraje dceru Pana Nikoho (Kurt Russell), vládního agenta, který začal spolupracovat s rychlou a zběsilou partou v sedmém díle série. Torettova tlupa mu pomohla splnit důležitou misi, on jí od té doby různě asistuje. V Rychle a zběsile 9 bylo sestřelen jeho letoun, v němž převážel nebezpečnou Cipher a důležitou technologii. Jeho další osud není známý.

Dole v galerii nejde plakát a poslední fotky z natáčení

V Rychle a zběsile 10 vystupují Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Ludarcis, Sung Kang, Nathalie Emmanuel, Jordana Brewster, Cardi B, Charlize Theron, Daniela Melchior, Brie Larson, Jason Momoa, Scott Eastwood, Jason Statham a Alan Ritchson. Režíruje Louis Leterrier. Datum premiéry je momentálně ohlášené na 18. května 2023.

Foto: Universal Pictures, Vin Diesel

Zdroje: Universal, Vin Diesel, ViewerAnon

Galerie: 4

Rychle a zběsile 10: Podrobnosti o padouchovi a první plakát | Fandíme filmu Rychle a zběsile 10: Podrobnosti o padouchovi a první plakát | Fandíme filmu Rychle a zběsile 10: Podrobnosti o padouchovi a první plakát | Fandíme filmu Rychle a zběsile 10: Podrobnosti o padouchovi a první plakát | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest