Za pár dní začíná velká přehlídka trailerů v čele s Rychle a zběsile

Za pár dní začíná velká přehlídka trailerů v čele s Rychle a zběsile | Fandíme filmu
Lucasfilm
Indiana Jones, Marvel, DC, Transformers či John Wick už brzy přinesou čerstvé upoutávky.

DC Studios čerstvě oznámily, jaké mají plány do nejbližších let, tím však velké fanouškovské události v dohledných dnech nekončí. O víkendu z neděle 12. února na pondělí 13. února přijde Super Bowl – velké finále ligy amerického fotbalu. Dlouhodobě jde v USA o vůbec nejsledovanější televizní pořad roku. Společnosti se tak předhánějí v tom, kdo během zápasu nakoupí víc reklamního času. A to navzdory tomu, že letos už vyjde 30 sekund reklamního času průměrně na 7 milionů dolarů. Pro filmové fanoušky to znamená jednu konkrétní věc: Během několikahodinového úseku uvidíme hromadu nových upoutávek pro očekávané velkofilmy.

Jediné studio, které letos hodlá závody v marketingovém zbrojení zcela určitě vynechat, je podle informací serveru Deadline Sony. Pokud byste tedy chtěli vidět další ukázku z 65, Spider-Mana: Napříč paralelními světy nebo doufáte ve vůbec první ochutnávku z Lovce Kravena musíte si nechat zajít chuť. Většina ostatních hráčů má připravena svá lákadla. Část ukázek bude uvolněna online už s předstihem, část teprve během zápasu, v noci z 12. na 13. A v některých případech může k jednomu filmu přijít dokonce hned několik ukázek, nebo přinejmenším v minulosti se to stávalo.

Warner Bros. často také vynechává, ale letos to neudělá a má přinést ukázku pro komiksového The Flashe. Universal to roztočí ve velkém stylu, jako každoročně. Už mnoho let se během Super Bowlu divákům představuje nadcházející díl Rychle a zběsile a letos tomu nebude jinak. Ještě před samotným Super Bowlem, kde čekáme nový spot., však už 9. února proběhne v Los Angeles party, kde Vin Diesel spolu se svými parťáky uvedou první trailer pro Rychle a zběsile 10 už s předstihem. Krom toho se máme během neděle 13. dočkat krátkého spotu pro Medvěda na koksu.

Disney klasicky nešetří. Ukázku má předvést hraná Malá mořská víla, animák Mezi živly a možná i Indiana Jones a disk osudu. Z marvelovekDisney předvést Ant-Mana a Wasp: Quantumanii, Strážce Galaxie 3 a možná i The Marvels. Paramount podle Deadline.com představí Vřískot 6, Dungeons & Dragons: Čest zlodějů a Transformers: Probuzení monster. U dalších společností je situace méně zřejmá, avšak šušká se, že MGM ukáže Creeda III a Lionsgate Johna Wicka 4.

Jako vždy můžeme počítat, že několik předpovědí neklapne a naopak se ukáže pár překvápek. Zůstaňte na příjmu, jak se některé ukázky začnou pomalu s předstihem objevovat online, budeme je pro vás sdílet. Na závěr ještě mrkněte na Ant-Manovu reklamu na pivo, která taktéž vznikla kvůli Super Bowlu.

Titulní foto: Indiana Jones a disk osudu

Zdroj: Deadline

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest