Rychle a zběsile 10: Rodina našla nového představitele Dieselova syna

Rychle a zběsile 10: Rodina našla nového představitele Dieselova syna | Fandíme filmu
Universal Pictures
Malý Toretto posledně sotva cvrnkal angličáky, teď už by zvládl autodrom.

V Rychle a zběsile 8 jsme se poprvé dozvěděli, že měl Dominic Toretto (Vin Diesel) dítě s Elenou (Elsa Pataky). Bylo to samozřejmě v době, kdy si Dominic myslel, že je Letty mrtvá, takže se fanoušci nemuseli bát, že by byl ústřední hrdina své životní lásce nějak nevěrný. V osmičce byl klučina ještě mimino a byl pojmenovaný Brian, na počest postavy zesnulého Paula Walkera. V devítce už byl o něco větší a ztvárnili jej dvojčata Isaac a Immanuel Holtaneovi.

Teď v Rychle a zběsile 10 synátor zase o kousek povyrostl a opět se mění představitel. Nově se role chopil Leo Abelo Perry který se objevil v loňské disneyovce Dvanáct do tuctu. Zatím není zřejmé, zda se malý Brian Marcus ve snímku opět jen mihne, nebo dostane nějakou výraznější úlohu. Dosavadní fotky z placu tomu nicméně nenasvědčovaly. Hlavní část natáčení je navíc dávno pryč a o obsazení role se dozvídáme teprve teď, takže i z tohoto pohledu lze odtušit, že malý Brian nikterak zásadní figurou nebude.

12. února během amerického Super Bowlu se máme dočkat prvního traileru, tak konečně snad pořádně porozumíme tomu, jaký příběh na nás vlastně čeká.

V Rychle a zběsile 10 vystupují Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Ludarcis, Sung Kang, Nathalie Emmanuel, Jordana Brewster, Cardi B, Charlize Theron, Daniela Melchior, Brie Larson, Jason Momoa, Scott Eastwood, Jason Statham a Alan Ritchson. Režíruje Louis Leterrier. Datum premiéry je momentálně ohlášené na 18. května 2023.

Titulní foto je ilustrační, malý Brian v Rychle a zběsile 9

Zdroj: Variety

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest