Ant-Man a Wasp: Quantumania – Vzhůru do hlubin nového světa ve filmu o filmu

Ant-Man a Wasp: Quantumania – Vzhůru do hlubin nového světa ve filmu o filmu | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit další 1 obrázek
Malý velký hrdina i v nejnovější upoutávce láká na dobrodružství ve fantasmagorické Kvantové říši.

Z hollywoodského zákulisí se proslechlo, že slavnostní premiéra marvelovky Ant-Man a Wasp: Quantumania proběhne už 6. února. Pokud jsou zprávy přesné, tak to znamená, že už ten den se můžeme těšit na první ohlasy. Než se prvních novinářských dojmů dočkáme, je tu alespoň nejnovější featurette, tedy krátký film o filmu. V tom herci a filmaři s nostalgií vzpomínají na desetiletí strávené s celou značkou a dostáváme nejnovější záběry z chystaného dobrodružství. Hlavní „message“, kterou se nám Marvel snaží předat, je jasná: Na Scotta Langa (Paul Rudd), Hope (Evangeline Lilly), Hanka Pyma (Michael Douglas), Janet van Dyne (Michelle Pfeifer) a Cassie (Kathryn Newton) čeká v hlubinách Kvantové říše celý obří svět hodný prozkoumání. A přinejmenším předkládané vizuály nevypadají vůbec zle, co říkáte?

Ant-Man a Wasp: Quantumania oficiálně startuje 5. fázi filmového světa Marvelu. Scott Lang (Paul Rudd) a Hope Van Dyne (Evangeline Lilly) se vracejí jako superhrdinští partneři Ant-Man a Wasp. Spolu s rodiči Hope, Hankem Pymen (Michael Douglas) a Janet Van Dyne (Michelle Pfeiffer), se celá rodina i s Cassie Lang (Kathryn Newton) ocitá v Kvantové říši. Tam na ně čekají zbrusu nová stvoření a dobrodružství, jež je pošle daleko za hranice toho, co považovali za možné. Jonathan Majors se připojil jako Kang. Dále hrají Randall Park a Bill Murray. Režíruje Peyton Reed, scénář napsal Jeff Loveness. Datum premiéry je naplánováno na 16. března 2023.

Podklady a foto: Marvel Studios

Galerie: 2

Ant-Man a Wasp: Quantumania – Vzhůru do hlubin nového světa ve filmu o filmu | Fandíme filmu Ant-Man a Wasp: Quantumania – Vzhůru do hlubin nového světa ve filmu o filmu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest