Fantastická čtyřka: Adam Driver je znovu spojován s rolí Mr. Fantastica

Fantastická čtyřka: Adam Driver je znovu spojován s rolí Mr. Fantastica | Fandíme filmu
20th Century Studios
Zobrazit další 2 obrázky
V chystaném snímku má údajně vystupovat také Silver Surfer.

V říjnu se poprvé objevila zvěst, že by Adam Driver ve Fantastické čtyřce mohl ztvárnit Reeda Richardse, alias Mr. Fantastica. Informaci tehdy přinesl reportér Jeff Sneider, kterému se v minulém roce hned několik insiderských Marvel zpráv záhy potvrdilo z oficiálních zdrojů. Sneider ještě nějakou dobu poté přidal k dobru, že herec Austin Butler v zákulisí usiluje o roli Johnnyho Storma, alias Human Torche. Což ještě samozřejmě nemusí znamenat, že bude připadat vhodný také produkci. Butler je v posledním roce známý díky ztvárnění Elvise Presleyho.

Ale pojďme ještě zpátky k Reedu Richardsovi. V posledních dnech další zdroje začaly taktéž tvrdit, že by roli mohl dostat Adam Driver. Přední volbou by měl být Driver podle informací serveru The Direct. Jeho redaktor na Twitteru ještě doplnil, že Marvel má momentálně zájem o tři různé kandidáty, přičemž Driver je na prvním místě. Tvrzení záhy potvrdil insider Big Screen Leaks. Stále platí, že dokud představitele nepotvrdí přímo Marvel, nebo alespoň velké hollywoodské zpravodaje (Deadline, Variety, The Hollywood Reporter), tak si nemůžeme být ničím tak docela jistí, ale pakliže Driverovo jméno zmiňují hned tři různí insideři, tak lze začít pomalu věřit tomu, že je minimálně na seznamu kandidátů.

Poslední zpráva se týká Silver Surfera. Redaktor serveru The Cosmic Circus potvrzuje, že by se populární marvelovská postava měla v novém filmovém zpracování Fantastické čtyřky ukázat. Už dříve server psal, že má Silver Surfer dostat vlastní speciál. I v tomhle případě nicméně platí, že na nějaké jednoznačné potvrzení si ještě musíme počkat.

Fantastická čtyřka je první superhrdinský příběh, který vznikl v roce 1961 pod nově zavedenou značkou Marvel Comics. Autory postav jsou scenárista Stan Lee a výtvarník Jack Kirby. Hrdinové jsou tradičně vykreslováni jako dysfunkční, ale milující rodinná jednotka. Během vesmírné mise je čtveřice ozářená kosickými paprsky, které jí dávají nadlidské síly. Z Reeda Richardse se stává Mister Fantastic s natahovacím tělem. Sue Storm, Reedova manželka, je známá jako Invisible Woman a dokáže se zneviditelnit. Její mladší bratr Johnny Storm si říká Human Torch a umí na povel vzplanout. Čtveřici uzavírá Ben Grimm, Reedův blízký přítel a spolužák, který se natrvalo změnil v kamenné monstrum a říká si The Thing. Dobrodružství Fantastické čtyřky se hodně točí kolem vědeckých probémů a jejími tradičními záporáky jsou Doctor Doom, Galactus a Annihilus. Pro film byla skupinka zpracována celkem třikrát, v roce 1994, v letech 2005 a 2007 a v roce 2015. Ani jeden z filmů neměl dobré recenze a dosud se nepodařilo ze značky udělat hit. Režíruje Matt Shakman, scénář píší Jeff Kaplan a Ian Springer. Datum premiéry je stanoveno na 13. února 2025.

Foto je ilustrační, starší zpracování Fantastické čtyřky

Zdroje: The Direct, Big Screen Leaks, Jeff Sneider, The Cosmic Circus

Galerie: 3

Fantastická čtyřka: Adam Driver je znovu spojován s rolí Mr. Fantastica | Fandíme filmu Fantastická čtyřka: Adam Driver je znovu spojován s rolí Mr. Fantastica | Fandíme filmu Fantastická čtyřka: Adam Driver je znovu spojován s rolí Mr. Fantastica | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest